Original Chips Havsalt fra Maarud

Dere leste muligens innlegget mitt om Original Chips med Paprika & Sweet Chili på søndag kveld? Vel, Maarud har faktisk lansert hele fire smaker i sin nye Original Chips-serie. Og egentlig hadde jeg tenkt å vente til helgen med å komme med en ny potetgullpost, men som dere ser har jeg ombestemte meg. Må bare tipse om denne varianten; Original Chips Havsalt. (Så rekker dere evt. å kjøpe inn en pose til i morgen som er lille-lørdag, eller til helgen hvis dere er så standhaftige.)

IMG_9356

Dette var magisk!
I mine øyne har Maarud virkelig klart å trylle fram en ny ener. Selv om det bare er noe så basic som salt potetgull. Jeg så faktisk at en eller annen nettavis ga chipsen terningkast 6 for noen dager siden, og jeg kunne ikke vært mer enig. Hadde gladelig gitt en 7’er hvis det var mulig.

Originalchips Havsalt

Det er ikke ofte potetgull fremkaller ambivalens hos meg, men det klarte faktisk dette. Etter første flak hadde jeg lyst til å fortelle hele verden hvor godt det smakte, samtidig som jeg ikke ville at noen andre i rommet skulle ta et eneste flak. -Jeg ville ha alt sjøl! 😛

Original havsalt

Som hos paprika/chili-varianten er konsistensen krisp og knasende, men flakene er ikke så harde at man blir sår i ganen. Det har optimal saltmengde, og har mer smak og fylde enn f.eks salt Gaardsgull – som jeg for øvrig også syntes var veldig godt. Smaken her er allikevel anderledes, mer total og nesten nøtteaktig. Gjetter at det skyldes peanøttoljen det er kokt i. Det er noe med helheten som var så fullverdig. Jeg synes også det nesten var best uten dipp – og det er ikke ofte jeg. synes

Originalchips Havsalt smal

Hadde det vært opp til meg, skulle denne posen vært pliktig sortiment i alle kjedebutikker. 😀
Well done til produktutviklerne!
Flere som deler min begeistring her??

Gjenkjøp: Ja (allerede gjennomført)

 

8 thoughts on “Original Chips Havsalt fra Maarud”

  1. Personlig er jeg veldig stor fan av salt Gaardsgull. Har dessverre ikke fått smakt den nye original chips havsalt, men jeg prøvde biff & løk. Den synes jeg ikke smakte så godt.

  2. Original Havsalt, har de virkelig slått Sørlandschips? Ja, jeg tror nesten det! Fantastisk gode chips!!!! Håper den varer lenge, og at serien ikke er en døgnflue.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.