Nøtt & Sprøtt Paprika Chili fra Maarud

Siden jeg be så imponert over Maaruds nyhet Nøtt & Sprøtt Original Salt (her), måtte jeg selvfølgelig teste posen som heter Nøtt & Sprøtt Paprika Chili også. Ser masse reklame for den rundt omkring om dagen, og har sett den i ganske så mange butikker den siste tiden. Liker når nyheter får god listing så de er lett tilgengelige for oss.
Maarud Nøtt og sprøtt paprika og chili i butikken

Akkurat som i den gule posen, er det også her en blanding av potetsnacks og nøtter. (Næringsinnhold her.) Og igjen må jeg få si at jeg blir så glad av sånne små innovasjoner. Hvorfor har ingen tenkt på å blande potetsnacks og nøtter før? Nøtter og tørka frukt har jo vært blanda ca en zillion ganger. Bra noen endelig kom på det!

Maarud Nøtt og sprøtt paprika og chili

Potetsnacksen minner veldig om Sprømix i miniatyr. Nå finnes vel forresten ikke Sprømix lengre, men vi har jo Supermix. Omtrent samme greia. Paprikasmaken er i alle fall trygg, kjær og forutsigbar. Nøttene i miksen river litt mer enn de som var i den gule posen. Både de innbakte og de som bare er krydrede. Man kjenner hintet av chili, selv om det definitivt ikke er av den sterkest sorten. Kombinasjonen med paprika gjør heldigvis smaken snillere og litt rundere, og helhetsinntrykket blir folkelig spicy. Bra for krydderpyser som meg det. Medsmakeren min var enig.

Maarud Nøtt og sprøtt paprika og chili åpnet

Som sist åt vi opp potetsnacksen først. Så gikk de innbakte nøttene og til slutt lå det igjen 7-8 peanøtter til dagen etter. Er det ikke alltid sånn? Uansett hvilke typer blandinger man spiser? Selv om man liker alle delene blir en liten konsentrasjon av en bestemt bit liggende igjen å vake i bunnen av skåla.

Må forresten gjenta det lille ønsket mitt fra forrige Maarudpost også. Det hadde vært så knall med egne små poser med bare disse potetsnacksene. Supermix mini, Supermix jr. eller hva med Minimix? Er vel ikke sikkert det hadde slått an, men det er alltids lov å håpe. Jeg hadde kjøpt!

Maarud Nøtt og sprøtt paprika og chili i skål

Med tanke på gjenkjøp er jeg absolutt positiv. Tror allikevel jeg ville gått for den gule fremfor denne røde posen, fordi den var mildere, og heller valgt denne om den gule var utsolgt.

Noen av dere som har smakt denne mixen da?? Eller som skal teste?
Håååper det og at dere stemmer for gjenkjøp. Jeg vil nemlig veldig gjerne at den skal vare. 😀

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.