Nøtt & Sprøtt Original Salt fra Maarud

I hverdagen forsøker jeg å være både streng og standhaftig på snacks- og snopefronten. Allikevel må det være rom for fleksibilitet, og i disse dager skal det ikke så mye til før jeg gjør et unntak. Produktslipp er produktslipp, og butikkhyllene bugner jo av nye fristelser som roper på meg. Og hva passer vel bedre som en pre-helg-snack enn Maaruds nye pose Nøtt & Sprøtt Original Salt?

Nøtt og sprøtt pose

Nøtt og sprøtt åpnet

Som dere ser er dette en liten pose med peanøtter, chilinøtter og noen små, salte potetsnacks. Og jeg må si jeg synes det var en innovativ nyhet! Gir en like til Maarud. Kan ikke komme på noen andre mixer som har en slik blanding, og det er nettopp disse små potetsnacksene som løfter posen. De er presset i form som trekanter og firkanter og er ikke større enn nøttene. Smaken minner som forventet veldig om potetringer, og jeg fikk faktisk assosiasjoner til Hula Hoops’ene som selges i England. (De er dog større og noe hardere og tettere i konsistensen.) Både jentene mine og jeg likte potetsnacksene så godt at vi plukket alle sammen først fra skåla. Kunne gjerne spist flere.

Må også ta med at peanøttene som er i mixen er helt ordinære, de lå igjen til slutt, og chilinøttene er av den familievennlige sorten. Synes også de var veldig gode, perfekte for ei krydderpingle som meg.

Nøtt og sprøtt i skål

Når jeg tenker etter, vet dere hva jeg ønsker meg? En pose med bare slike små potetsnacks. Tenk om Maarud kunne selge det! Posene kunne vært ganske små, helt greit det. Gjerne enda mindre enn denne Nøtt & Sprøtt-posen. Kanskje på størrelse med en pose drops? Eller hva med å ha dem i en liten eske? Ser for meg at jeg fint kunne kjøpt noen sånne om jeg skulle syndet litt midt i uka. 😛

Denne mixen finnes også i en paprikavariant, og jeg ser for meg at det må bli test av den i nær fremtid.

Noen andre som har smakt enda? Og som deler oppfatningen min?

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Nøtt & Sprøtt Original Salt fra Maarud”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.