Spesial fra Minde sjokolade

Må skrive en rask, liten notis om den andre store sjokoladeplaten som nylig dukket opp fra Minde Sjokolade. Den heter Spesial og har biter av salte mandler, macadamianøtter og cashewnøtter.
Kjøpte den samme dag som jeg fant Risplaten fra Minde (her), men det ble ikke til at jeg åpnet den før nå i helgen som var.

Minde Spesial fra Minde

Synes det var så fint at de har brukt lyseblå farge på skriften i steden for å safe med hvit. Lekkert.
Det var litt kronglete å dele opp i ruter etter de angitte sporene i platen, kanskje rillene burde vært noe dypere? Eller ble det skakke biter fordi jeg holdt utenpå emballasjen mens jeg delte opp? Synes det er ehm… litt uheldig når folk holder rett på sjokoladeplater med hele håndflaten når de skal dele opp i ruter. Da blir det en god del nevjing og fingermerker kan man si…

Minde Spesial åpnet

Sjokolade med nøtter og salt er ikke noe nyhet i seg selv. Vi vet at kombinasjonen funker, og jeg hadde derfor trua da jeg åpnet denne. Og sjokoladen var god den, uten tvil, men jeg ble ikke så begeistret som jeg ble for den lilla. Denne forsvinner nok litt mer i mengden. Jeg synes faktisk også de hadde brukt lite nøtter. Det kunne godt vært tettere mellom bitene. Spørs om jeg ikke må tipse Mindemannen om å banke høflig på døra til Den lille nøttefabrikken og spørre om å få en pose til med nøttebiter han kan røre inn i sjokoladekjelen sin. Jeg liker jo at det bugner av nøtter. Men ren sjokolade er godt det også altså – så alt i skåla forsvant.

Minde Spesial oppdelt i skål

Er litt usikker hva gjelder gjenkjøp her, kanskje – kanskje ikke. Uansett liker jeg at Minde har kommet tilbake med sjokoladeplater – fint med noen som utfordrer Freia og Nidar.

Noen andre som har testet denne? Falt den i smak?

Gjenkjøp: Usikker

 

8 thoughts on “Spesial fra Minde sjokolade”

  1. Smakte den for en ukes tid siden. Jeg klarte å begrense meg til en rad og hadde faktisk ikke lyst på mer etter det, det er ikke vanlig for meg å være! Jeg synes den har for lite nøtter (for små nøttebiter også) og for lite salt, ble for kjedelig.

  2. Så god ut, må prøves! Da jeg første gang leste at det hadde kommet Spesial storplate trodde jeg det var den nougatsjokoladen i smågodtdisken som hadde blitt storplate. Jeg er ikke spesielt glad i nougat, så hadde ingen planer om å teste den, men siden det er nøttesjokolade i stedet må den testes likevel. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.