Go’morgen ZERO Blåbær- og tranebær fra Tine

Akkurat hva vi trenger, enda en Go’morgenyoghurt!
Tenkte vel noe sånt da jeg ble gjort oppmerksom på den nye Zerovarianten fra Tine. Det finnes jo bare ca en zillion andre slike på-farten måltider fra før. Er det virkelig marked for enda mer?
Jaja, smakskombinasjonen blåbær og tranebær er vel såpass interessant at mange lar seg friste? Jeg gjorde i hvert fall det, og valgte faktisk begeret framfor noen velduftende boller på 7 Eleven. Følte meg veldig sunn og standhaftig.

Go'morgen Zero blå på 7 eleven

I kjent stil har begeret et sidekammer fylt med müslikrønsj, og se på den lekre rosafargen på yogurten! Den passet perfekt til det blå begeret. Det kommer ikke godt nok fram på bildet her, men jeg lover at det så bra ut. Og selv om det isolert sett er smaken som avgjør om noe er godt eller ikke, har jammen meg det visuelle også mye å si for helhetsinntrykket. Her bidro det helt klart positivt!

Go'morgen Zero blå (2)

Første skje kjentes uventet søt. Zeroyoghurtene er ikke tilsatt sukker, men jeg vet jo at de er søtet med kunstige søtningsmidler. Hadde allikevel trodd det skulle smake noe syrligere. Når man ble vant til den føltes den imidlertid ikke så søt lengre, men den kan langt fra kalles sur. Åkke som var yoghurten god. Den kjentes både klassisk og frisk. Synes det smakte både blåbær, skogsbær og… noko anna. Må jo være tranebærene som også setter sitt preg på smaken, men siden jeg er skikkelig dårlig på tranebærsmak blir det bare gjetning. Kvalifisert gjetning drister jeg meg til å kalle det. Kombinasjonen funket i hvertfall bra.

Go'morgen Zero blå med muslikrønsj

Synes müslikrønsjen var litt kjedelig. Og noe tørr. Jeg liker bedre når det er variasjon i bitene, men oppi denne yoghurten duger det faktisk helt greit med en slik ensformig sort også.

Go'morgen Zero blå ferdigrørt

Tror det kan bli gjenkjøp av denne her jeg. Go’morgen Zero med bringebær kjøper jeg rett som det er allerede (innlegg her), og tenker jeg fint kan alternere med denne lekre blå nykommeren.
Gir Tine pluss for lekker farge på både boks og yoghurt, og minus for den stygge, militære fonten som brukes på ordet Zero. Ordet dominerer dessuten alt for mye på lokket etter min smak.

Er det flere som har testet denne enda?

Gjenkjøp: Ja

 

5 thoughts on “Go’morgen ZERO Blåbær- og tranebær fra Tine”

  1. Som diabetiker setter jeg stor pris på sånne nyheter Visste ikke at det var kommet en til, men denne skal kjøpes i dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.