Go’morgen ZERO fra Tine

Dette var en velkommen nyhet. Go’ morgen yoghurt fra Tine uten tilsatt sukker.
Etter å ha blitt tipset om den i snart to uker har jeg i dag endelig fått smakt en av Zero-variantene, nemlig den bringebærsmak.

Go morgen Zero 2

Go morgen Zero

Konseptet her er velkjent og krever neppe noe utdypende forklaring. Men jeg må jo si noe om smaken; …og den synes jeg var god. Frisk og fin bringebærsmak, ikke noe å utsette. Ja, klart den var syrlig. Noe annet var ikke å vente. Den inneholder jo bare det sukkeret som finnes naturlig i melk og bær. Allikevel var den ikke så sur at jeg mått rynke brynene mens jeg åt. Veldig bra.

Go morgen Zero åpnet

Müslikrønsjen i sidebegeret kunne med fordel vært litt mer spennende. Den smakte egentlig mest som småpoppa havregryn, og jeg hadde satt pris på en litt spenstigere blanding. Men for all del, det funket greit, og konsistensen holdt seg sprø og fin helt til yoghurten var oppspist.

Kan forresten styre meg for Zero-navnet, fonten de har brukt på Zero-trykket og ikke minst den skrikende gule fargen, Men la oss nå ikke være veldig pirkete på en mandag? Eller hva? Alltid bra med forbedringspotensiale, så blir ikke utviklerne og de produktansvarlige arbeidsledige med det første. 😉

Go morgen Zero innrørt

Alt i alt må jeg si at dette var bra, Tine. -Håper dere presenterer en med jordbærsmak ved neste lanseringsvindu.

Observerte forresten en annen yoghurtnyhet fra Tine i dag. Nemlig 4 små beger Nyt jordbær fra Valldal. Med ekstra mye bær. Må vel prøve den snart også.

jordbæryoghurt fra Valdal

Tilbake til Go’morgen Zero med bringebær. Tror faktisk det blir gjenkjøp av den jeg altså. Den var såpass god. Tror jeg også etter hvert må få smakt på den med mangosmak. Håper den er like vellykket. Hva mener dere da? Regner med at flere har smakt ?

Gjenkjøp: Ja, det kan godt hende

14 thoughts on “Go’morgen ZERO fra Tine”

  1. Denne skal jeg prøve, som diabetiker har de vanlige god morgenyoughurtene ikke vært noe for meg, jeg lurte litt på muslien, men ser på lokket at den er søtet med søtstoff. Synes man youghurten er litt i sureste laget, kan man jo søte etter selv, det finnes etter hvert mange gode søtningsstoffer som duger.

  2. Spiste en til lunch i går, og jeg syntes ikke den var for syrlig, passet meg ypperlig. Sikkert for at jeg er vant til lite søtt.
    Mener jeg leste nettopp om en stor europeisk undersøkelse om aspartam, der den ble friskmeldt, jeg har brukt aspartam i hele mitt voksne liv, pga diabetes. Skal man lage mat selv, finnes det jo nå så mange gode naturlige søtningstoffer, at det er bare å velge. Men i kjøpevarer….?

  3. Har smakt begge to, og de er veldig gode. Synes kanskje bringebærvarianten er i overkant kraftig søtet for min smak.. Smaker bringebærfromasj? Foreløpig av de nye Tine-produktene foretrekker jeg Tine14 90kcal med pasjon! SUPERGOD og veldig frisk!:)

  4. Likte godt disse yoghurtene. Spesielt mango varianten. Derimot var jeg veldig skeptisk når den fårst kom og jeg fikk lest næringsinnholdet. Bare 60 kcal pr 100 gram for både yoghurt OG musli?? Det kunne jo ikke stemme. Så den på butikken i går, og jo visst. Nå er næringsinnholdet justert opp til 100kcal på 100 gram. Ikke at det egentlig gjør meg noe, men føler meg litt lurt på en måte.

  5. Syns den er kjempegod. Det står at det er 119 kcal men nå leser jeg at de har glemt å ta med muslien så det er 192 kcal i den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.