Fun Light Squeeze Appelsin Mango

Var innom en Coop jeg vanligvis aldri handler på i dag, og der hadde til min store begeistring satt fram noen nyheter allerede. Og lett henslengt, på et sted hvor de 99% sikkert ikke kommer til å stå når de ansatte har rydda i butikken, sto disse søte flaskene med Fun Light Squeeze.

Fun light Squeeze i butikken

Dette er altså høykonsentrert saft på en bitte liten flaske. Man trenger bare 2-3 sprut oppi glasset så har man fullverdig saftsmak. Dere husker kanskje at jeg har skrevet om tilsvarende produkt tidligere også; de små MIX&GO-saftene fra Teisseire (her og her). De har jeg kjøpt igjen mange ganger, synes de er utrolig kjekke. Jeg visste dermed på forhånd hvor genialt konseptet er, og nå er det altså Fun Light som har kommet med sine varianter. Tror det er bare bra for segmentet at det kommer flere merker. Vi valgte å kjøpe med oss den smak av appelsin og mango.

Fun light Squeeze ute

Flaska er utrolig liten. Måtte lage en liten illustrasjon så det rette inntrykket kommer fram.

Fun light Squeeze størrelse

Det står at det holder med 1-2 sprut til et glass på ca 2 dl vann. Under her har vi litt mer enn 1,5 dl vann, og jeg syntes egentlig vi trengte tre små sprut før det smakte så sterkt jeg ønsket. Er vel opp til hver enkelt å finne fram til et blandingsforhold tilpasset egen smak, samt at det variarer med hvor mye konsentrat man spruter ut pr klem på flaska.

Akkurat som hos de andre slike safttypene, la konsentratet seg litt på bunnen av glasset. Jeg måtte røre opp med ei skje for å få en jevn blanding. Det lønner seg altså å sprute saft i glasset først og heller fylle på vann etterpå. Akkurat slik man gjør når man skal blande seg vanlig saft.

Fun light Squeeze i glass
Smaken her var forutsigbar, helhetlig og ordentlig god. Det smaker akkurat så fruktig som det gjør av den vanlige, lavkonsentrerte saften fra Fun Light. Har ikke de forresten hatt en “vanlig” saft med samme smak da tro? Mener bestemt det. Eller er det bare i Sverige?

Fun light Squeeze i glasset ute

Jaja, dette er uten tvil et genialt produkt. Perfekt å ha med seg på tur, og egentlig perfekt å ha hjemme også. Flaska tar jo minimalt med plass i skapet.
Jeg vet at det blir gjenkjøp av denne smaken, og etter hvert må jeg nok forsøke den andre varianten også.

Flere som skal teste?

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Fun Light Squeeze Appelsin Mango”

  1. Jeg kjøpte den andre varianten i dag og er enig med deg i at du må ha litt mer en en til to sprut for å få grei smak på vannet. Jeg innbiller meg også at smaken av stevia var ganske fremtredende. Prisen på 29 kr gjør nok at den kan bli en greie å ha med på tur, men ellers går vi nok for familiesizen med Festfrukt fremover her!

  2. Det blir vel å teste. Men jeg er mer bekymret over at Teisseire forsvinner – de var satt ned til halv pris hos min lokale Meny før helga. Kjøpte inn fire pakker.

    Ellers kan jeg nevne at jeg såvidt så på TV2 God morgen, Norge! i går, der kokken Sjuve kommenterte matvareslippet. Makan til arrogant snobb.Det virket som han mente at alt nytt av “unødvendig”, og at broccoli i pasta ikke var noe godt nytt, fordi det var bedre å lage pasta med broccoli. Og til frosne urter sa han at det var bedre med ferske urter, og “hvofor ta det nest beste, når man kan få det beste”. Selv liker jeg å lage det meste fra grunnen og matlaging er min lidenskap, men slike arrogante fyrer som rakker ned på vanlige folks matforbruk provoserer meg kraftig. Det er jo mange av nyhetene som går i en sunnere retning, f.eks. mindre sukker i yoghurt. Og disse kjøttstykkene med stekeposer er jo svært praktiske. Men men – noen skal jo alltid framstå som bedre enn andre. 🙂 Til og med KvikkLunsj med blåbærsmak var irriterende for fyren, jaja, han lager vel KvikkLunsjen sin selv da…

    1. Oi sier du det! Da må jeg se om klippet ligger på nett.
      Og det er sikkert ikke like lett for han som har dette som jobb å forstå at vanlige folk ikke har like stor tilgang på ferske råvarer som han, og at det også har noe med pris og tid å gjøre. Jeg rekker f.eks aldri å bruke opp ferske urter før de dauer i potta, mens de frosne (kjøpt i Sverige) kan man ha lenge i fryser’n og bruke litt og litt av når det passer.
      Han er heldigvis bare en, og vi vanlige forbrukere er mange. Og der er vår samlede kjøpekraft og interesse som avgjør om produkter blir suksess eller ikke. Takk for tips!

    2. Det var hyggelig å høre at du liker Teisseire MIX&GO. Den forsvinner dessverre fra butikkhyllene til Meny og Spar, men vil fremdeles være å finne på Mega og OBS.

  3. Synes han føyer seg inn i rekken av kokker og matskribenter som virker altfor belærende, i stedet for å være litt pedagogiske. I siste kategori har man f.esk Wenche Andersen på TV2 og Bent Stiansen. De bruker av og til ferdigmat, og forstår litt mer av vanlige folks utfordringer med mat – og at mange har begrenset med interesse, tid og økonomi. Det er de færreste som har så mye ressurser til over til matlaging at man lager alt fra grunnen hver dag. Og med deres belærende og til dels snobbete kommentarer, tror jeg nesten de skremmer folk fra kjøkkenet også – når frosne urter ikke er “bra nok” 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.