MIX&GO Eple & Solbær fra Teisseire

Må bare lage en liten oppfølger til innlegget mitt om MIX&GO Sommerfrukt fra Teisseire (her).
Jeg har nemlig smakt en Teisseirevariant til; MIX&GO med smak av Eple & Solbær.

Teisseire Saft eple og solbær

Som beskrevet i det forrige innlegget, er dette en søt liten flaske med superkonsentrert saft. Man trenger bare en tiny sprut sammen med vann for å få en fullverdig saftblanding. Helt genialt.
Og denne smaken er jo enda mer perfekt til turbruk enn den med Sommerfrukter. Blander man denne med varmt vann fra termosen får man nemlig… *trommehvirvel*… solbærtoddy!

Teisseire Saft eple og solbær i kopp

Mmmm. Det er liksom noe eget med varm drikke ute. -Når det er sol…

Jeg har forsøkt saften med både med varmt og kaldt vann, og den varme blandingen smaker altså som ganske fyldig solbærtoddy. Den inneholder bare naturlige sukkerarter, men den ferdige blandingen kjennes allikevel søtere enn jeg hadde innbilt meg. Uten at det ble for mye. Eplesmaken merkes ikke så godt. Jeg klarte i hvertfall ikke å isolere den. Solbærene dominerte. Men det er muligens epleinnslaget som gir smaken såpass med fylde?

I tillegg til at den var god varm, smakte den kalde blandingen som en fullverdig husholdningssaft. Den passet faktisk ypperlig ved siden av rømmegrøt.

Teisseire Saft eple og solbær i glass

Jepp, dette er definitivt et must for meg i tursekken framover. Er så greit at flasken er så liten. Da er det helt ok å ha noen flasker stående i skapet til fremtidig bruk også. Den tar ikke akkurat opp mye plass. En av de smartere nyhetene ved dette slippet synes nå jeg.

Hva med dere? Er det noen andre som har smakt? Eller som skal prøve den som toddy?

Gjenkjøp: Ja

 

NB! Denne er til 30% hos Ica denne uka sammen med mange andre nyheter. Sikkert interessant for flere enn meg  🙂.

 

8 thoughts on “MIX&GO Eple & Solbær fra Teisseire”

  1. Da var denne testet, takket være dette innlegget, for hadde neppe funnet fram til denne flaska ellers. Dette er vel et opprinnelig fransk firma, og det merkes på smaken. Kjøpte en del fransk (dyr) saft, slik “Siroup” eller hva navnet var, i den tiden jeg drakk saft med sukker. Den var god, og dette er jo en god (nesten helt) sukkerfri erstatning. Kommer til å bruke denne litt om hverandre av Lerums “utan tilsett”… 🙂

    1. Ha, ikke dårlig at du kjøper noe etter å ha lest om det her. Etter å ha vært innom bloggen i så mange år. Moro. Ja, nesten sukkerfri fransk, med bra smak. Ikke dumt. 🙂

  2. Kan ikke se at det står noe på flasken om at det er et ICA-produkt, men jeg har kun funnet den hos Rimi. Den forsvinner vel sannsynligvis sammen med det aller meste av deres egne merkevarer nå når Coop og Bunnpris tar over…

    Noen som har sett denne andre steder enn hos ICA eller Rimi?

    1. Dette er ikke et Ica-produkt, men importeres og distribueres av Lime Nordic. Så de forsvinner ikke. Ta kontakt med dem og hør hvilke andre steder de selges. Antagelig har de dem på Ultra og i store Meny-butikker også. Lykke til!
      http://www.limenordic.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.