Biola Zero Granateple Bringebær fra Tine

Må bare lage et kort Biolainnlegg til dere. Går ut i fra at alle i vet hva Biola er i 2015, men har dere sett at det har kommet en variant med smak av granateple og bringebær?

Biola bringebær på Mega

Dette er en Zero-variant som ikke inneholder annet sukker enn det som naturlig følger med melken og frukten. Den er imidlertid tilsatt andre søtstoff, næringsinnhold finnes her.

Biola bringebær granateple kartong

Som dere ser er fargen blekt rosa. Så klart, hvilken farge skulle den ellers ha når den har smak av bringebær og granateple? Den har muligens et ørlite gråskjær, men er fortsatt sart og delikat i uttrykket.
Og smaken var god. Synes egentlig bare jeg kjente bringebær, men kanskje granateplet ligger der i bakgrunnen og støtter opp om inntrykket? For å gjøre smaken mer helhetlig? Egentlig minnet den ganske mye om Go’morgen zero med bringebærsmak (her), og den liker jeg veldig godt.

Biola bringebær granateple

Det kan godt hende det blir gjenkjøp av denne. Nå som Biola med jordbær er tilbake i butikkene, -veldig gledelig forresten, blir det nok at vi bytter på litt. Synes jordbæren er den beste av alle – min lille medsmaker er nok enig med meg der. ↓

Jordbærbiola

Tilbake til Biolaen med bringebær og granateple. Noen andre som har smakt? Hva synes dere?

Gjenkjøp: Sikkert

 

2 thoughts on “Biola Zero Granateple Bringebær fra Tine”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.