Vaskerull i dispenser fra Jordan

Ha-ha, har dere sett reklamen rundt omkring for Jordans nye vaskerulldispenser? Med det fantastiske ordspillet klutenallergi? Så utrolig kreativt! Måtte faktisk trekke på smilebåndet. Liker når produsentene våger å bruke litt humor i markedsføringen sin. Vaskerull synes jeg også var en kreativ vri på tørkerull.
Jeg så dispenseren for en stund siden, men kjøpte ikke siden de bare hadde i svart. I mellomtiden har jo også massevis av disse toppbloggerne skrevet reklameinnlegg om dem har jeg sett, og jeg har leita videre. Til slutt fant jeg ei fullstappa hylle Kiwi. (-Og for ordens skyld skriver jeg dette som vanlig på eget forbrukerinitiativ. 😀 )

Jordan vaskerull

Kjøpte meg endelig en hvit, den kosta 139,-.

Jordan vaskerulldispenser på benken

For dere som enda ikke har sett den i butikk, eller lagt merke til reklamene, kan jeg fortelle at det er en ganske så lekker boks man kan plassere på kjøkkenbenken, men ferdig fuktede engangsvaskekluter. Altså som en dispenser med våtservietter til å rengjøre med. Og siden jeg er en stor tilhenger av slike kjappe rengjøringsløsninger måtte jeg bare kjøpe.

OK, det er litt råflott, og jeg innrømmer gjerne at det er litt latmannsaktig, men like fullt utrolig lettvint når man liker å ha det rent og ofte har det travelt. Klutene kan brukes både til å tørke kjøkkenbordet, benken og noen ganger små klissete hender. Jeg kan ikke påberope meg klutenallergi, så jeg bruker fille parallelt med denne, -hver til sitt bruk. Heldigvis er ikke hver klut for bløt, så det blir ikke liggende igjen væske på benker og bord etter at man har tørket over. Må også ta med at de lukter ganske svakt, men rent og deilig.

Jordan vaskerulldispenser åpnet

I tillegg til å ha stilrent design er boksen ganske stødig, så det går relativt lett å rive av hver enkelt klut. Det varierer imidlertid litt. Noen ganger går det helt greit med ei hånd, andre ganger må man støtte boksen med den andre. Kommer an på vinkelen.

Jordan vaskerulldispenser en klut

Nå har jeg ikke brukt opp rullen som fulgte med dispenseren enda, så jeg vet ikke hvor smertefritt det går å bytte rull. Regner imidlertid med at man får det til uten å være ingeniør. Hvis ikke ringen jeg søster’n etter hjelp, he-he. Har ikke kjøpt noen pakker med refill enda heller, så jeg vet faktisk ikke hvor mye pakkene koster eller følgelig hvor dyr rengjøring dette blir i lengden. Men ser for meg at dette blir min andre lille guilty pleasure på rengjøringfronten – den første er de svindyre engangsklutene til Jif moppen. Avhengig av dem! Og ingenting kan måle seg med den originale Krystallduften! Magisk.

Kan ikke akkurat si at det blir gjenkjøp her, trenger ikke flere dispensere, men jeg kommer helt klart til å fylle på med flere kluter når boksen er tom. Håper da virkelig løsningen er kommet for å bli – hadde vært kjipt å sitte der med en tom boks man ikke får fylt opp hvis den går ut av produksjon.

Er det flere som har latt seg friste og kjøpt en sånn? Hva synes dere?
(Det må jo være perfekt med en rød en hos dere Susanne?) 😉

 

22 thoughts on “Vaskerull i dispenser fra Jordan”

  1. Jeg leter etter den røde, har ikke funnet den enda Det vil passe godt med alt annt rødt jeg har på kjøkkenet

  2. Tipper at prisnivået per klut på refill er så høyt at dette produktet blir et blaff som er vekk fra markedet i løpet av et års tid. Jeg lider sterkt under dyrallergi mot Jordans engangsprodukter fra før, så noe forutinntatt er jeg. Fornuftig prisnivå på slike kluter er etter min mening 15-25 øre per klut, men jeg tipper at den er nærmere en hel krone mer enn det. Uten å ha sjekket. Jordan vet jo hvordan. De skal flå forbrukere.

    1. Ja, dette var nesten eksakt mine tanker. Synes også det er temmelig drøyt å selge dispensere før man selger produktet. Av prinsipp så er det uaktuelt å kjøpe en dispenser til nesten 150 kroner (som koster sikkert 20 kroner å produsere!) til et produkt jeg ikke kjenner. Lidl hadde i sin tid svært billige engangskluter som jeg brukte, men her skal man jo betale dyr markedsføring og plassering i butikk, også…. I hvert fall foreløpig: Nei takk!

  3. Kjøpte den for noen uker siden – i hvit. Utrolig stilig samtidig som den er praktisk, så får vi nå se hvor mye IQ som skal til den dagen vi må bytte ut serviettene…

  4. 61,90 var prisen på en pakke refill med 100 kluter på Eurospar Moa i går. Hyllen var tom så det er nok mange som liker konseptet. Er ikke helt der selv ennå.. noen som vet om de kan resirkuleres eller ender de opp i søpla?

  5. Helt fint å bruke på kjøkkenbenken og andre overflater, men keramisk topp og oppvaskkummen er ikke noe særlig. Der blir det matt og skjoldete. Her må en nok trosse glutenallergien og bruke en klut etterpå. Det samme med speil. Har kjøpt refill og det gikk smertefritt å skifte. Men kjekk å ha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.