Mainyheter

Da har alle butikkene jeg har vært innom fått inn en del nyheter, og resten kommer vel kjapt de nærmeste ukene. Jeg synes fortsatt det er for kort tid mellom februarslippet og maivinduet. Har massevis av produkter som kom i februar jeg ikke har rukket å teste eller skrive om enda. Skulle virkelig ønske slippdatoen ble flyttet tilbake til 1. februar. Perioden fra 1. januar og helt til 16. februar er ganske så lang og stusselig bloggmessig synes jeg. Vel, ikke noe jeg får gjort med det, så jeg får bare fortsette å jobbe meg gjennom både februar -og mainyheter i ukene som kommer og utover sommeren. Bedre med innlegg om ting som har vært i salg noen måneder enn ingen innlegg, sant?

Det er ofte sånn at jeg smaker og tar bilde av mye mer enn det jeg rekker å blogge om også. Har massevis av ferdige innlegg i hodet, som jeg aldri får tid å skrive ned. Vel, i det minste har jeg sammenlgningsgrunnlag når det kommer konkurrerende produkter.

Tilbake til årets maivindu – her er bittelitt av det jeg har sett. Vanskelig å få tatt smugbilder om dagen. 🙂

Denne har jeg kjøpt og vi smakte i går.  – Innlegg kommer.

Nytt - bønnesalat

Denne har jeg også kjøpt.

Nytt - cookieglede

Ah, genial non food nyhet fra Jordan for oss som liker raske og enkle vaskeløsninger!
Denne dispenseren hadde jeg tenkt å kjøpe, men de hadde den bare i svart. Har hørt at den finnes i hvitt også, og det passer mye bedre på mitt kjøkken. Så hvis noen har sett den i hvitt i Sandvikaområdet, send meg et tips. Må ha! 🙂

Nytt - Jordan vipes

Disse skal selvsagt også smakes- må bli mye jogging framover tror jeg, for å kompensere for alt digg.

Nytt - fried chicken fra Maarud

Denne gleder jeg meg til. De hadde den på Rimi, men siden jeg bare var kjapt  innom og ikke skulle hjem til fryser’n kjøpte jeg ikke. Er lenge siden jeg har vært så positiv til en Grandiosanyhet!

Nytt - Grandiosa 4 oster

Tikka Masala Kit! Bare at de har «kit» i produktnavnet gjør at jeg skal prøve. 🙂

Nytt toro

Denne hadde jeg ikke lagt merke til om jeg ikke hadde fått tips fra en av dere. Husker ikke om det var her på bloggen, på mail eller på Instagram, men takk uansett. Jeg drikker ikke mye iste, men veldig fint å bli gjort oppmerksom på nyheten. 🙂 Noen som vet om den er god?

Nytt - Imsdal iste

Og så var Holidaypotetgullet fra Maarud kommet hit da. Estrella har jo hatt den en god stund. Innlegg kommer!

Nytt - holiday chips

Veldig spennende med Softs til hjemmebruk. Den måå jo bare testes!

Nytt - softis piano

Nye Sprett-yoghurter er også alltid velkomne. Vi har kjøpt og minste familiemedlem her er klar for testing!

Nytt - sprett

Og så disse da. Kaldrørte sauser fra Toro. Veldig bra nyhet etter min smak.
Jeg har i min iver kjøpt den ene – venter på en passende anledning til å smake!

Nytt - kladrørte sauser

Nå leter jeg veldig etter den nye posen med Laban. Har ikke sett den i en enste butikk enda, men hører at flere har smakt den og at den er god. Si i fra hvis dere se den! 😀

 

8 thoughts on “Mainyheter”

  1. Mange spennende nyheter! Er spesielt interessert vaskerulldispenseren, så snedig. Jeg så forresten at de hadde kommet med en Lion sjokoladedrikk, med smak av sjokolade og karamell. Så den på Coop Obs!

  2. Jeg har smakt isteeen fra Imsdal med smak av fersken, og den var veldig god! Det står at den skal ha en naturlig smak og det synes jeg at den har. Likte den mye bedre enn Nestle’ sine. Så den kan anbefales! 🙂

    1. Fant den på Meny, sammen med vaniljesaus og gele i desserthylla. Har kjøpt den hvite – blir spennende å prøve!

    2. Og jeg fant på Coop Extra for et par uker siden! Har prøvd, og synes den var god – men jeg skulle latt den ligge i fryseren litt lengre for den ble altfor flytende altfor fort. Uansett veldig gøy konsept!

  3. Cookisen slo godt an her. Veldig søte, men kommer nok til å kjøpe dem igjen:) Gleder oss til å teste ut gjede eventyrfigurer!

    Holidaychips og kaldrørt bearnaise blir nok ikke gjenkjøp av…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.