Sommergull fra Maarud

Som dere vet synes jeg det er stas med sesongvarer, og dere har sikkert sett de fine posene til Maarud med sommerbilder fra Norge?

Maarud sommerpose

Maarud sommerpose åpnet

Som dere ser inneholder denne posen kjent, riflet potetgull med havsalt, og det vet vi alle hvordan smaker. Måtte bare skrive en liten notis for det. Synes alltid det er digg med potetgull og dipp ved siden av en liten snack med kylingvinger. Mmm, perfekt kombinasjon.

Maarud sommerpose med salt

Det som ikke er like perfekt er at alle sommervarer tilsynelatende skyver noen av de ordinære helårsproduktene vekk fra hyllene en stund. Og de siste ukene har jeg strevd litt med å finne min salte favoritt for tiden; Original Chips Havsalt. (Innlegg om den her.)
Etter å ha vært innom ørten steder, kom jeg jeg imidlertid over dette herlige synet på Kiwi. Kjøpte inn litt ekstra jeg, så nå har jeg et lite lager i matkjellern.

Maarud original salt pall

Men tilbake til denne sommerposene, som jeg egentlig bare skulle skrive en bitte liten notis om.

Maarud sommerpose salt

Flere som lar seg begeistre av sesongprodukter?

Gjenkjøp: Massevis

 

3 thoughts on “Sommergull fra Maarud”

  1. Jeg kjøpte Sommergull med “Fyldig paprika” det var ikke noe godt.. det smakte søtt og rart! men den med Havsalt er nok god 🙂

  2. Jeg har også opplevd at det er VELDIG vanskelig å få ta i Original Chips Havsalt. Er visstnok utrolig populært

    1. Ikke bare meg altså. Vi får bare fortsette å mase på diverse butikksjefer og få dem til å bestille mer! 🙂 Det er den beste saltvarianten som finnes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.