Kaldrørt saus sitron og pepper fra Toro

Dere leste kanskje innlegget mitt om den kaldrørte sausen med hvitløk og urter i forrige uke? I min iver har jeg nå testet en variant til i samme serie fra Toro, nemlig Kaldrørt saus sitron og pepper. Og som dere ser passer den til fisk.

Kaldrørt saus til fisk

Ikke riktig like grønn som den forrige, men close.
Det luktet skikkelig pepper fra pulveret så jeg så for meg at jeg måtte supplere med vanlig rømme ved siden av sausen fordi den kom til å være så sterk. Urk, da var vel nesten vitsen borte?

Kaldrørt saus til fisk åpnet

Framgangsmåten er selvfølgelig den samme som sist, man rører ut pulveret med en boks rømme eller kesam, akkurat som en dipp. Det går utrolig kjapt, og også denne var lett å få glatt og klumpefri.

Kaldrørt saus til fisk klar til røring

Og ingen grunn til bekymring for smaken. Det ble ikke nødvendig å åpne en rømme til for å ha en kladd ved siden av. Selv om pulveret virkelig oste pepper, var sausen passe mild og ganske frisk på smak. Og jeg ble letta. Peppersmaken er selvfølgelig tydelig, merk navnet, men absolutt ikke slik at det brenner på noe vis. Sitronsmaken klarte jeg ikke å kjenne, men tipper at det er den som sørger for friskheten i sausen. Det smaker også litt av urter, og totalt sett synes jeg nesten denne gjorde seg bedre til måltidet enn den forrige. Fiskemiddagen ble virkelig komplett den.

Og så kan jeg jo heller si med lav stemme at jeg skulle ønske posen var litt freshere. Med noe mer farge. Synes den ble litt hvit.

Kaldrørt saus til fisk ferdig

Det sier seg selv at det blir gjenkjøp av denne også, og det blir ikke lenge til. Tror dere ikke denne passer fint ved siden av grillet fisk i sommer?

 Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Kaldrørt saus sitron og pepper fra Toro”

  1. Må prøves! Jeg testen den med hvitløk og urter forrige uke, men hadde laks til og ikke kylling eller svin (skikkelig rebell;). Syntes faktisk det var ganske godt, spesielt å dyppe potetbåtene oppi:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.