La dolce cheez fra OLW

Vi har måttet vente en stund på de nye ostepopene fra Olw. Skjønner ikke helt hvorfor de ble nevnt i forbindelse med februar-vinduet når de ikke kom før 7. april. Jaja, det handler vel om å skape forventning hos forbrukerne.

Jeg fant endelig alle tre sortene i går, og etter å ha vurdert litt fram og tilbake valgte jeg å kjøpe med meg den “italienske” varianten, La dolce cheez.

La dolce cheez

Smaken på denne skal være inspirert av italiensk lagret ost, og det luket litt både litt stramt og lagret i det jeg åpnet posen og åndet inn. Øhhh…

La doce cheez åpnet

Enhetene har hjertefasong, akkurat som Cheez hartz i den blå posen (her), og fargen er lys.

La doce cheez  i skål

Synes disse var kjempegode jeg. Men jeg kan ikke skjønne hva som er så annerledes med disse kontra de andre ostehjertene? Synes det smakte helt identisk. Ostesmaken er mild, og skiller seg da ikke noe særlig fra den originale? Kanskje derfor jeg synes det var godt? Smaken av vanlig Olwostepop er jo legendarisk. Konsistensen er litt tettere enn de hos vanlige ostepopene, igjen akkurat som hos de andre ostehjertene. Merkelig at det lanseres et produkt som er såå likt et allerede eksisterende. Selv om dette bare er en limited variant. Pussig.

Kanskje jeg burde prøve en av de andre nylanseringene?
Her er United cheez

IMG_3825

…og Vive le cheez.

IMG_3821

Selv om la dolce cheez var ordentlig gode, kommer jeg ikke til å kjøpe dem igjen. Foretrekker den tradisjonelle fasongen, og en litt luftigere konsistens. Hva synes dere da? Noen som har smakt noen av de andre?

Gjenkjøp: Neppe

 

11 thoughts on “La dolce cheez fra OLW”

  1. Jeg syns de var kjempegode. Litt mildere enn de vanlige hjertene og ikke så sprø. Jeg er nemlig ikke fan av sprø ostepop. Så nå tror jeg at jeg må bunkre opp litt, i og med at det er limited edition 😉

  2. Jeg synes de smaker helt identisk med hjertene i den blå posen. Mulig de bare har laget ny emballasje på dem, og at det bare er de to andre variantene som er nye? Den blå posen forsvant plutselig fra nærbutikken min, og jeg trodde denne hadde gått ut av produksjon. Er veldig glad i hjertene, så gleden var stor da jeg fant de nye italienske hjertene i en annen butikk.

    Jeg smakte amerikansk creamy pepper i går. Synes de er gode. Milde, men med en deilig peppersmak. Skal teste den franske også. Har forhåpninger om at den er mer fyldig i smaken enn de andre variantene. Smak av franske oster kan være så mangt, fra de bløte milde, til de stramme og sterke. Hjertene er kjempegode, men til å ha smak av vellagret ost, er de ganske milde. Savner derfor en variant med hint av mer smaksrike oster.

  3. Ååå.. Nå fikk jeg ille lyst på Ostepop. hehe.. Kommer nok til å teste alle. Husker fremdeles den med pepper, den ble raskt en favoritt hos oss, synd den forsvant..

  4. Har smakt alle tre posene og har nesten blitt hektet på den Italienske utgaven.Liker den bedre enn den orginale ostepoppen.

  5. Jeg ble ikke overbevist av la dolche cheez hvertfall. Godt mulig en av de andre variantene er bedre. Men, jeg savner cheezballs, som jeg ikke finner her jeg bor lenger! Kanskje like bra, for ble helt avhengig av dem Noen som vet om de har gått ut av produksjon?…

    1. Og, potetgull med holiday-mix smak kan du spare deg å teste. Ingen høydare for en chips-elsker.

      1. Har smakt Estrella sin og mener å huske at jeg syntes den smakte litt lite. Må nok teste den norske uansett 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.