Cheez heartz fra OLW

Da var ferien over, håper alle har hatt det fint. 😀
Her har det gått i ett, jeg har så vidt vært hjemme og dermed fikk bloggen hvile litt. Har for det meste vært på hytta uten nett uansett, så da har kveldene heller gått med til brettspill eller strikking, framfor blogg og PC. Men selvfølgelig har vi smakt på litt av hvert, og et av produktene kjøpte jeg med forrige gang jeg var på Harrytur. Det er nemlig Cheez heartz fra OLW. De er ikke helt nye lengre, men forsatt det nyeste medlemmet i OLW-familien. Og jeg hadde ikke smakt dem før.

cheez heartz
Cheez heartz klar for avreise til hytta

Bortsett fra fasongen på bitene var ikke disse så spesielle. Selvfølgelig var de gode, kan ikke påstå noe annet, men smaken er ikke ny. Den er snill, mild og rund, og ganske så identisk med smaken av de originale cheez doodles’en til OLW. Konsistensen er også ganske lik, kanskje hakket mer kompakt. Selvfølgelig klarte vi å spise opp posen ganske kjapt fra hyttesofaen, men det stoppet liksom der. Ingen kom med begeistrede utrop om at disse måtte på listen for neste tur over grensen etc.

cheez heartz 2

cheez heartz 3

Tror faktisk ikke det blir gjenkjøp. Det var en artig vri, men jeg liker den klassiske, tradisjonelle fasongen og konsistensen best. (Selvfølgelig særlig hvis den har stått litt til bløting før inntak.) 😉

Noen andre som har kjøpt disse på Harrytur?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

4 thoughts on “Cheez heartz fra OLW”

  1. Se her, ja! Mulig de ikke er sååå spesielle, men for en ostesnackselsker som meg skulle jeg gjerne sett disse i norske butikker. Her fra vestlandet er det i lengste laget å dra på harrytur til søta bror. Håper de kommer til Norge, jeg.

  2. Å, jeg håper disse kommer til Norge! Hadde en ostepoppose her om dagen og tenkte faktisk over at det var litt irriterende at de vanlige er så vanskelige og få på gaffelen. Disse må jo være perfekte til det! Liker vanligvis de store, men de er vanskelig og få tak i her oppe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.