Blenda Sensitive i mindre flasker

Noen leste sikkert innlegget mitt om OMO Color i mindre flasker for noen uker siden (her). -Og har dere sett at flytende Blenda Sensitive også har fått mindre flasker? Her i huset går det mye Blenda Sensitive -av åpenbare grunner, så selvfølgelig måtte den testes.

Jeg synes det er veldig bra at det finnes parfymefrie alternativer for oss som må ta hensyn til sart hud, eksem osv.

Blenda Sensitive flaske

Akkurat som OMO’en holder det med en kork pr vask og den nye flasken skal gi like mange vask som den gamle. Fint at vi kan få like god vaskeeffekt med en mindre, høykonsentrert dose. Liker at flaskene er mindre i seg selv også. Som dere vet har jeg en innebygget begeistring for det plasseffektive. Og skal man tenke miljøvern er det ikke dumt med litt mindre plastikk.

Blenda i korken

Det jeg syns er bra med Blenda, -som jeg har brukt i ulike former i mange år, er et vasken føles ren og frisk selv om det ikke er tilsatt parfyme. Noe jeg nemlig synes er litt ubehagelig er klær som man vet er rene, men som lukter litt, hm.. råttent, klamt, innestengt, tett. Er ikke sikker på hvilket ord som best beskriver tilstanden, men dere har sikkert kjent det dere også? Man møter folk som man vet er rene, men så lukter klærne litt… spesielt. Godt mulig jeg er litt ekstrem og fanatisk, men skitt, smuss og dårlig lukt liker jeg virkelig ikke. Og hva er forresten greia med at så mange folk aldri vasker yttertøyet sitt?? Nei, man skal selvfølgelig ikke vaske dette i tide og utide, da både impregnering og beskyttende belegg svekkes, men hallo? Det er lov å vaske yttertøy før det står av seg selv! Oi, en liten digresjon der. 🙂

Blenda Sensitive

Jeg bruker massevis av Blenda så denne blir det gjenkjøp av. Ikke selve flasken med det første, men refillposen.

Flere som vasker med Blenda Sensitive?

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.