OMO Color i mindre flasker

Tenkte jeg måtte skrive et lite non food-innlegg igjen. Begynner å bli en stund siden sist.
Regner med at flere enn meg observerte at flytende OMO Color ble relansert nå i februar?
Nå kommer den i mindre flasker enn før, men skal fortsatt gi oss akkurat like mange vask som den forrige flasken gjorde. Hm, blir spennende å se.

Flytende OMO Color i mindre flske

Dette er en type relansering jeg liker. En ting er å forandre etiketter, design og utforming på produkters emballasje, altså type kosmetiske justeringer, men når man faktisk endrer, og la oss si effektiviserer produktet, blir det noe annet. Og alle oppgraderinger som gjør at jeg kan få mindre stappfulle handleposer og færre antall kilo å bære hjem fra butikken er meget velkomne. Og selv om jeg ikke akkurat utmerker meg som noen stor miljøforkjemper, kan vi vel alle bidra litt i å f.eks redusere bruk av plastikk og mengde søppel.

Flytende OMO Color i mindre flskekork

Flytende OMO har dere helt sikkert brukt før, så dere vet at det vasker rent, bevarer farger og lukter friskt. Jeg har nå brukt denne nye, høykonsentrerte varianten ei drøy uke, og er foreløpig godt fornøyd med renheten fra den lille dosen vaskemiddel. Leste at man før skulle bruke 60 ml, mens nå klarer man seg med 35. Bra det. Og bare for å ha nevnt det, så er korken på bildet litt vel overfylt til ære for fotografen. 🙂

Flytende OMO Color i mindre flske ferdigvasket tøy

Ser at det har kommet ny refill også, -selvfølgelig mindre enn den gamle.

Flytende OMO Color i mindre flske refill

Dette var en positiv utvikling synes jeg, så her blir det så klart gjenkjøp.
Noen som er enige?

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “OMO Color i mindre flasker”

  1. Ja, vaskemiddel må jeg jo ha uansett, og jeg er vel på mange måter enig med deg. da må jeg kjøpe en ny beholder også jeg da, for jeg har jo bare fylt på den gamle.. hehe..

  2. Klarer liksom ikke komme forbi tanken om at det er ingenting annet enn juks og fanteri at de kaller den “mer effektiv” for så å gjøre flasken mindre… Kunne likt å få testet om det faktisk er sant, og om det fysisk er forskjell på den gamle og den nye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.