Stratos Krønsj fra Nidar

Siden jeg har skrevet innlegg om den røde Stratosen tidligere (her), må jeg bare få lov til å si at jeg synes den gule er mye bedre!

Gul Stratos Krønsj

Den smakte akkurat som jeg hadde forventet. Som en Stratos-Crispo-combo. Det kunne gjerne vært mye mer krisp for min del, men da hadde den vel blitt alt for lik Crispo.

Skjønner jo at denne ikke blir værende, den leder ikke akkurat valget, og det kan umulig være marked for to så like krisp-plater. Så da får jeg fortsette å kjøpe gamle gode Crispo. Den er en av mine all time favoritter fra Nidar.

Men heia den gule!

Gul Stratos Krønsj åpnet

😛

 

9 thoughts on “Stratos Krønsj fra Nidar”

  1. Oj, denne har ikke jeg testet.. Må testes. jeg er også veldig glad i Crispo nemlig.. hehe.. Og dette er jo en fin unnskyldning til å kjøpe ei plate, er det ikke..

  2. Fatter ikke helt greia med den røde stratosen, det skal da ikke, under noen omstendighet, være nøtter i stratos.

  3. Åh, denne gleder jeg meg til å smake! Stratos med krønsj må jo bare være himmelsk 🙂 I morgen blir det harrytur til Sverige for å kjøpe litt spennende påskegodis (blant annet)….og dip-pulver. Det er jo bare såååå kjedelig utvalg her i Norge. Er det ikke noen du kan tipse om å freshe opp dip-posene litt her. Holiday og tacosmak begynner å bli kjedelig…. 😉

    1. Neei, har vel ikke noen dip-anbefalinger. Husk bare at Onion til Estrella ikke er like god som den gamle norske var. God tur!

      1. I Sverige har de den suverent beste diptypen som dessverre forsvant fra norske markedet for 10+ år siden. Tacodip. Kanongod.

  4. Syns denne var god og så er den glutenfri i motsetning til crispo, så er en fullgod erstatning for den. Men håper likevel den røde vinner, den er fantastisk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.