Stratos Nøtter fra Nidar

Jeg har aldri tilhørt gruppen som har ønsket og ventet på få Stratos med nøtter tilbake. Husker at den røde platene fantes for lenge siden, men det var ikke noe jeg pleide å spise. Allikevel syntes jeg at jeg måtte ta en smak nå når den faktisk er tilgjengelig igjen.

Stratos med nøtter rød

Den er selvfølgelig god. Ingen tvil. Dere vet hvordan Stratos smaker, og her er det strødd små nøttebiter i det øverste laget av sjokoladen. Jeg synes den var litt kronglete å dele opp, men det skyldtes trolig at den kom rett fra kjøleskapet.
Selv om den var god blir det nok ikke noe gjenkjøp. Synes det er mange andre sjokolader som smaker enda bedre.

Stratos med nøtter

Denne varianten inngår som dere sikkert vet i Stratosvalget 2015. Man kan stemme på denne og/eller den gule varianten som også har kommet, fram til 26. april. Antar at vinneren blir værende i butikkhyllene en stund, mens den andre forsvinner? Og så forsvinner sikkert vinneren også igjen etter hvert. Er noe med at historien pleier å gjenta seg. Det er jo en grunn til at denne forsvant fra hyllene forrige gang. Og se hva som skjedde med Soho som alle maste om å få tilbake. Den kom – og forsvant.

Jeg har ikke funnet den gule Stratosen enda, men gleder meg egentlig mye mer til å smake den. Den er jo helt ny. Allikevel gjetter jeg at den røde vinner. Den har vært har vært savnet og etterspurt, så klart det kommer til å vinne. 😉

Stratos med nøtter baksiden

Hva tror dere? Noen som er enige?

Gjenkjøp: Nei

 

12 thoughts on “Stratos Nøtter fra Nidar”

  1. Hei! Liker bloggen din godt. Liker selv nyheter og synes det er gøy å prøve de. Kiwi skal ha begge typer. Kom i shockseller. Både rød og gul. Kjøpte den gule, da den virka mye mere innbydende. 😉

    1. Takk for det. Ingen av Kiwiene her hadde den i går dessverre, men fant den røde på Meny i dag. Får titte etter den gule i helgen igjen. 🙂

    1. Kan forsikre deg om at det ikke er noe stort tap altså. Den er god, men jeg slår ikke salto av begeistring akkurat.

  2. Gleder meg til å smake denne! Lenge siden sist. Ellers må jeg si at jeg ikke liker disse “putene/boblene” som Stratos-platene har nå. Likte det bedre da den var flat – lettere å dele opp og synes også de er finere – når det først er en plate kan det være en plate, og ikke en bølgete plate.

    Dette konseptet med “stemming” på en favoritt synes jeg virker litt barnslig, og tror ikke de som er Stratos Nøtt er helt i målgruppen. Men det er tydelig at Orkla henter inspirasjon fra chips-markedet her.

  3. Synes Nidar burde skjerpe seg. Oser ikke akkurat mye kvalitet av produktene deres. Sjokoladen er etter min smak alt for søt, og mangler den ordentlige sjokoladesmaken.

  4. Klør i munnen av hasselnøtter grunnet en kropp som ikke kjenner forskjell på diverse typer pollen og hasselnøtter, så denne får heldigvis være i fred for meg. Den krispvarianten, derimot..

    Har du prøvd noen av de nye ostepopvariantene, forresten? Har prøvd å finne dem, selv om det blir en omfattende jobb å pusse tennene etterpå, med tannregulering og alt. Vel, man må lide for helgekosen, var det ikke så?

    1. He he, mye man må lide for ja. Har enda ikke funnet noen av ostepop’ene, men leter og leter. 🙂

  5. Jeg googlet etter Stratos med nøtter og havnet her. Denne er savnet, og jeg gleder meg til å smake i morgen. I motsetning til deg håper jeg den blir værene, dersom den smaker som den gamle gjorde, altså. Nidar kan uansett sjokolade, så jeg heier og gleder meg. Ha en finfin fredag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.