Rest av rosa Zalo

Må bare komme med et lite tips til dere som bor i samme område som meg. På Ica på Slependen har de fortsatt igjen noen flasker med rosa Zalo! Se her. -Bare å sykle bort og handle.

Rosa zalo

Den lukter jo helt fantastisk – glad jeg fikk sikret meg ei flaske til.
(Skrev innlegg om den  i november, kan leses her.)
Skulle virkelig ønske den var i salg hele tiden. 🙂

 

8 thoughts on “Rest av rosa Zalo”

  1. Irriterende, har ikke funnet disse noe sted siden jeg leste om de her da du skreiv om de sist 🙁 Leter fortsatt… Bor i Kristiansand jeg da.. Så kanskje disse var bare i de største byene.. Hmm..

  2. Jeg bor i Bergen og har sett etter rosa Zalo i flere måneder. Sendte til slutt en e-post til Lilleborg, og de svarte at det var Coop som hadde mottatt det største partiet med rosa Zalo. Så jeg fant til slutt, på en Coop Extra butikk. Hipp Hurra! 🙂

  3. oii.. denne har jeg ikke sett en gang. Og jeg bor i Oslo, så her burde de nok garantert ha den. Men jeg får åpne øynene neste gang jeg er i butikken.. kanskje jeg finner et restlager:) Blir jo veldig nysgjerrig på denne lukta!
    Den gule og grønne syntes jeg er ok – men den der blå/turkise(antibakteriell? nei.. husker ikke helt hva som var spesielt med den..) som de hadde tidligere luktet som en gammel drink på danskebåten haha…

    1. He-he. Hvis du har flaks finner du kanskje en rosa Zalo, hvis ikke får vi bare hååååpe den kommer igjen til våren eller sommeren. Krysser fingre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.