Zalo Orkide og Kirsebærblomst

Wow! Se her da folkens, hvilken rosa drøm jeg fikk tilsendt før helgen!
Dette må jo være det nærmeste man kommer feelgood hva oppvask gjelder!

Zalo rosa

Det kommer ikke så godt fram på bildet, men den kom i en utrolig lekker innpakning.
Og jeg lar meg som kjent veldig lett begeistre av sånt! Fantastisk!! Og jeg som er så glad i rosa.

Zalo rosa i eske

Antar at flere enn meg fikk med seg Zalos duftkåring tidligere i høst? Vi glade forbrukere, -som dessverre alle må vaske opp innimellom, kunne velge mellom tre duftkombinasjoner og stemme på den vi trodde ville funke best. Alternativene var eple og appelsinblomst, aloe vera og agurk, og orkide og kirsebærblomst. Jeg synes alltid det er fengende med slike kampanjer og stemmer der det stemmes kan. Husker noen år tilbake da man stadig kunne stemme fram ulike varianter av mat og drikke, men det begynner å bli en stund siden siste kampanje nå. Jeg kan dog aldri huske å ha stemt på noe rengjøringsmiddel før. Gjorde derfor min forbrukerplikt og avga stemme til orkide og kirsebærblomst. Og hurra, den vant! Og så rosa og feminin den er!

Zalo rosa etikett

I en hektisk hverdag ønsker jeg selvfølgelig å vaske opp så lite som mulig. Setter det aller meste i oppvaskmaskinen, men det er jo ikke riktig alt som tåler å bli vasket der. Noe må vaskes manuelt, og disse tingene foretrekker jeg å ta under springen med rennende vann. Antagelig i likhet med veldig mange andre nordmenn? Den der tradisjonelle oppvaskmetoden i kummen, der man lar kopper og kar svømme rundt i skitt fra de andre tingene har jeg aldri vært særlig tilhenger av. Ja, greit at man kan legge ting i bløt litt i forkant, men når noe skal rengjøres foretrekker jeg å gjøre dette med rent vann. Og da kommer jo rengjøringsmidler i sprayform inn i bildet. Synes det er helt genialt, og hvis det hadde eksistert en sparyansvarlig hos Lilleborg hadde trolig vedkommende fått tårer i øynene av å se inn i mitt vaskemiddelskap, he-he.

Dere vet alle hvordan Zalo i sprayflaske fungerer; man sprayer, vasker med en oppvaskbørste og skyller av. Kjapt og enkelt. En mer inngående beskrivelse av vaskeprosessen er vel rimelig overflødig.

Zalo rosa i bruk

Det som er interessant her er jo duften. Den er ny i Zalosammenheng og den er stemt fram som en winning combination. Og som antatt var den veldig god. Puh, heldigvis må jeg si. Hadde vært tragisk om en så rosa herlighet ikke hadde luktet godt. Syntes den luktet litt blomstrete og veldig fruktig. Mer søt enn frisk egentlig, og veldig feminin. Man kan også kjenne en slags syrlig tendens helt på slutten når man ånder inn. Resultatmessig er den helt på høyden med den grønne originalsprayen, så etter noen dagers bruk er jeg veldig fornøyd. -Og den gjorde seg unektelig godt på benken. 🙂

Zalo rosa på benken

Siden dette er en limited edition som kun kommer i et begrenset antall blir det vel litt hamstring gjetter jeg. Tenk så perfekt det er å ha en sånn på benken i sommerhalvåret!
Er det kanskje noen som vet hvor lenge den kommer til å være i salg? Er det evt. lov å håpe at den kommer tilbake til våren?

Og er det noen andre som har prøvd denne? Hva synes dere?

Gjenkjøp: Ja

 

4 thoughts on “Zalo Orkide og Kirsebærblomst”

  1. den må handles inn 😀 Så kan sambo ha sin med sitronlukt for seg selv, da jeg egentlig synes hele kjøkkenet lukter toalett med den…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.