Supercheese fra Maarud

Se her – på lørdag fant jeg Supercheese fra Maarud i butikken!

Supercheese på Kiwi
Og som den ostepopentusiasten jeg er, måtte jeg selvsagt unne meg en pose.

Supercheese

Som dere ser er dette et nytt tilskudd til Maaruds serie med Superprodukter. Interessant.
Ostepopen består av både vanlig mais og fullkornsmais, og blandingen gjør at Supercheese inneholder 35% fullkorn. Ikke verst det. I tillegg har den mindre fett -antagelig enn annen ostepop, og skal dermed være en litt sunnere variant. Passer jo bra i disse tider, sant? Det er ikke såå lenge siden vi skrev ned nyttårsforsettene om å trene mer og spise sunnere.

Supercheese åpnet

Tja, jeg ble nok ikke helt overbevist her, selv om de det absolutt er ikke noe gæærnt med produktet. 🙂
Ostepopene er rettere enn vi er vant til, og det er så klart helt i orden. Og konsistensen er så lett, så lett. Hver ostepop er superluftig, og samtidig ganske knasende. Og kanskje litt for tørre? De minnet meg litt om Knertenostepopen (her), husker dere den? De var også veldig lette og sprøe. Men mye mindre i størrelse.

Smaken her var litt annerledes enn forventet. Det smakte så klart ostepop, men med en gang tenkte jeg det smakte litt vagt av en anelse chili også. Selv om ikke chili står nevnt i varedeklarasjonen. De er ikke sterke, men har smak av nacho cheddar og dermed gir de et litt skarpere inntrykk enn den milde, mer ordinære ostepopen vi er vant til. Man tenker nesten litt tex-mex ostepop – uten at det er det. Er dere med?

Supercheese i skål

I rettfedighetens navn må jeg ta med at selv om jeg ikke ble sånn superbegeistret for smaken, var den ikke helt dum heller. Og jeg ble ubevisst sittende å stappe nedpå den ene ostepopen etter den andre slik man gjerne gjør når man har åpnet en pose snacks. Ouch. Og jeg ble faktisk ikke så grisete på fingrene av denne varianten heller, og det er et stort pluss! Må også ta med at produktet (heldigvis) er laget med solsikkeolje.

Jeg kjøpte posen min for kr 26 på Kiwi, så da vet dere hvor dere skal lete hvis dere vil smake.
Er spent på hva dere synes? Kommer disse til å bestå virkelighetsprøven? Let me know. 😛

Gjenkjøp: Tviler…

 

9 thoughts on “Supercheese fra Maarud”

  1. Må nok teste denne!
    Men for en anonym pose! Hadde jeg gått forbi denne i butikken så hadde jeg aldri lagt merke til den! Synes posen er kliss lik potetgullet i samme “serie”?

  2. Er den faktisk sunnere, eller har det bare erstattet med sukker? Sånn som for de andre superchipsene som ikke er noe sunnere og det samme med de nye grove chipsene…lureri det der altså.

  3. Smakte denne i dag, var en merkelig ostesmak. Jeg skjønner hva du mener med texmex altså. Blir nok ikke gjenkjøp for vår del 🙂

  4. Testet denne forrige helg, og synes de burde droppet å krydre med spisskummin!
    Det ble helt feil lukt/ smak for min del! :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.