Knerten Mini-Ostepop fra Maarud

Dette var en gledelig overraskelse. Mer ostepop i norske butikkhyller!
Vanligvis klarer jeg å snuse opp info om ganske mange nyheter i forkant av produktslipp, gjerne i god tid før lanseringsdato, men denne posen var lenge en godt bevart hemmelighet. Sikter til Knerten Mini Ostepop fra Maarud. Hvilken fantastisk ide! (Snakker nå både som evig ostepopfan og småbarnsmor. -Som helt bevisst lar seg begeistre av det komersielle.)

Knerten ostepop

Disse var veldig små og søte! Mikroskopiske, bedårende og nusselige. Det er virkelig mini-ostepop. Kan tenke meg at Maarud med fullt overlegg har utformet dem i perfekt størrelse for ivrige barnehender. De får business og vi lar oss sjarmere.

knertenostepop i pose

Konsistensen er utrolig lett og luftig, og de er ikke for sprøe. Akkurat i det man får dem i munnen minner det bitte litt om Rice Krispies, og så setter ostepopsmaken inn. De er ikke så grisete å ta i som f.eks OLW sin variant -som forøvrig ruler ostepopscenen, og de har en lett, snill og mild ostesmak. Lett å bli «avhengig», -har man først begynt å nibble er det vanskelig å slutte. Lillemor her i huset sa «det smaker akkurat som ordentlig ostepop jo, og det er bra». Tror hun hadde mest lyst til å spise med begge hender.

Mmm, er det forresten flere enn meg som liker ostepop som har stått framme natta over? Eller som setter den fram «til bløting» i en skål noen timer før den skal nytes? Da blir den liksom litt mjuk fra luftfuktigheten i rommet. Hørte noen kalle det kram ostepop – en perfekt betegnelse! 😛

ostepop i skåler

Ha-ha, de passer både i barneskål og voksenskål. 😉
Vi er allerede fans av Knertenchips her i huset, det har blitt mange gjenkjøp av både den salte varianten og den med paprika. Og det blir garantert gjenkjøp av disse ostepopene også. -På lørdager I might add!

Hva synes dere da folkens? Er helt sikkert noen kritiske røster der ute…

Gjenkjøp: Ja, mange!

Consuming

20 thoughts on “Knerten Mini-Ostepop fra Maarud”

  1. OLW spesielt bør absolutt settes til lufting minst 2 timer før inntak, har aldri klart å la den stå uspist over en hel natt – men godt å høre at også andre bedriver denne form for modning av ostepop!

    1. Ingredienser: Maismel, solsikkeolje, ostepulver, kjernemelkpulver, farge (paprikaekstrakt) og 60% mindre mettet fett. Men aner ikke 60% mindre enn hva.

  2. På vegne av oss som synes lukta av ostepop er noe av det mest kvalmende på denne jord, så må jeg bare be dere ikke bli fornærmet om vi rømmer stua (muligens også huset) mens dere bedriver denne seansen deres… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.