Noe på plass, noe mangler

Jeg har selvfølgelig vært på butikkrunde og snoket etter nyheter i dag, og fant faktisk litt. Alle butikkene jeg var innom hadde satt fram noe, men veldig mye mangler enda. Det pleier jo å være sånn. Alle tar ikke inn alt det nye og det tar gjerne noen uker før alle varer er distribuert. Helt greit, da blir det spennende å jakte enda noen uker fremover.

Som vanlig snek jeg meg til å ta litt bilder, men ikke alle ble av like god kvalitet. Er så rask jeg kan, og da holder jeg visst ikke telefonen stille lenge nok til at bildene blir helt klare. Noen bilder ble faktisk helt ubrukelige denne gange, men her er i hvertfall noe av det jeg fant.

. .
Jeg liker å finne nyheter som ikke alle nettavisene har skrevet om allerede. Lurer på hvorfor alle bare nevner de samme varene? Se f.eks på disse små forpakningene med superkonsentrert saft fra Teisseire jeg fant på Ica. Kan ikke se at de er nevnt, men de skal definitivt testes! Liker produkter som ikke har unødig mye emballasje.

Teisseire saft

Og se her. Cookies kakemix fra Freia. Til forveksling lik pakken med brownies som kom i september. Guttungen som jobbet med å rydde opp i hylla på Meny på CC Vest så åpenbart ikke forskjell og laget en saling blanding av boksene. Jeg snek meg etter og sorterte litt for å få tatt bilde.

Melkesjokolade cookies

Og denne dusjsåpen med peeling fra Dr Greve må da være ny? (Jeg stoler ikke blindt på den der “nyheter”-merkingen på stativet.) Jeg liker veldig godt såper hvor peelingen er inkludert, så denne må jeg teste! Fint å få et alternativ til Palmolive sin variant.

Dr Greve Dusj og Peeling

Og se her har visst Lerum hermet etter Nora og kommet med syltetøy på spruteflaske. Jaja, konkurranse er alltid sunt, men de kunne kanskje valgt emballasje som skilte seg litt mer fra Nora sin. Litt annen type kork for eksempel?

Klem fra Lerum

To nyheter fra Cloetta; Chewy Pops med smak av Ahlgrens biler og Chewy Pops safari. Den med smak av biler har jeg testet før, men da under originalnavnet Polly som den altså selges som i Sverige. Den smaker som bilder med sjokoladetrekk. Safarivarianten har jeg ikke sett før.

Chewy pops bilar Pops Safari

Disse Hasselbrødene fra Minde Sjokolade tenkte vi å teste i kveld. Her har jeg trua!

HasselBrød fra Minde sjokolade

Og så fant jeg jo en del av det som er nevnt i diverse papir- og nettaviser.
Se her, det er tydeligvis flere enn meg som er spente på paien med ost og spinat fra Stabburet. Nesten tomt allerede jo! Lovende.

Ostepai fra Stabburet

Det var også bare en igjen av Coleslawen fra Delikat. Bak denne ene var det helt tomt! Tegner til å bli et populært produkt.

Coleslaw

Tre ferdigretter fra Saritas. Kan vel ikke la være å prøve dem heller?
Ser at handlelista mi til uka kommer til å bli lang.

Saritas ferdigretter

Disse Exxtra Røffe Riflene fra Maarud har jeg virkelig trua på. Ahhh, må jo passe supert til dipp! Spørs om vi må smake på disse også i kveld.

Exxtra røffe rifler

Jeg er også spent på de nye Original Chips’ene fra Maarud. Ser de kommer i fire smaker.

Original Chips havsalt Original Chips Original Chips Biff & Løk

Enda mer Philadelphiaost – begge så egentlig ganske fristende ut. Likte boksene.

Nye philadelphia

Et lite brett med ferdige kjøttboller fra Gilde. Njaaaa….. kjenner jeg er litt skeptisk, men kommer til å smake.

Ferdige kjøttboller fra Gilde

To ulike Cottage cheese-varainter, siste tilskudd til 14-serien fra Tine. Hmm, hopper over disse tror jeg.

Cottagecheese med frukt

Så at disse pain au chocolat’ene fra Findus fikk terningkast 6 av VG. Jeg har en liten pose i fryser’n som jeg gleder meg til. Og ja, posen var overraskende liten.

Pain au chocolat fra Findus

Både flytende Vita hjertego’ og Melange har fått nye flasker. Melangen er i hus.

Vita hjertego og melang i nye flasker

Og her har sjokoladekjeksene til Freia også fått ny pakning. Hører nyss om at flere av produktene til Freia får en liten make over. Det tror jeg er et smart trekk!

Ny embalasje på kjeks fra Freia

Firewood fra Fazer. Har ikke disse vært i salg i andre land en stund allerede? Bør de smakes?

Firewood fra Fazer

Og her var den lettere varianten av Revet Ost fra Tine. Jeg pleier å raspe osten min sjøl jeg. Kilopris for ferdigraspet er jo ganske mye høyere enn prisen for ostestykker. Men det er tydeligvis et marked for det.

Revet lettere ost fra Tine

Laban sure sjødyr er kjøpt inn.

Sure skjødyr

Disse BigCut-flakene fra Kims fortjener vel også en sjanse?

Big Cut

Denne Meat Lover pizzaen fra BigOne så skikkelig mektig ut. Tror jeg må prøve en gang jeg er skrubbsulten.

Meat Lover Big One

OK, jeg får vel teste denne kjeksen også da. Den ser unektelig ganske fristende ut. En pakke ligger visst på kjøkkenbenken min.

Mokka og melkesjokoladekjeks

Men disse poppa greiene kommer jeg til å styre glatt unna. Frister ikke. Fortell meg gjerne hvordan de smaker.

Poppa

Slutter som jeg startet, med saft. Og jeg regner med at vi prøver denne nye smaken fra Fun light også. Blir jo alltid nysgjerrig når de kommer med årets smak.

Fun light Mango &Lime

Det var bildene som var greie nok til at de kunne publiseres. Jeg handlet så klart inn litt av dette, så innlegg kommer fortløpende kommende uke. Skjønner at jeg får det travelt.

Til tross for at skoleelevene som jobber med påfylling på Meny på CC Vest ikke helt ser forskjell på alle varer de har, må jeg gi butikken skryt for deres gode merking av nyheter. De merker stort sett alltid varene med et lite nyhet-skilt rundt prisen. Fint for oss som skal peile ut disse varene i mylderet av alt annet de har. Butikken er stor! Men obs, man kan ikke stole helt blindt på lappene heller. Denne gangen fant jeg nemlig fortsatt nyheter-merker på massevis av det som kom i september. Noen bør nok ta seg en liten rydderunde.

Er det noe her dere skal prøve? Eller har dere kanskje funnet noe annet nytt og spennende?
Jeg blir fortsatt superglad for tips!

 

26 thoughts on “Noe på plass, noe mangler”

  1. Elsker denne bloggen altså! Er jo også produktnyhet junkie og fikk tak i noe, men skuffende lite på Mega hos meg… Fikk prøvd den nye Grandisen og var ikke imponert. Helt vanlig spør du meg. Poppa fant jeg, men paprika smaken, og den var så god! Gjenkjøp på den! Firedwood’en har jeg kjøpt i mange år allerede så ikke ny for meg. Gleder meg til å prøvd masse fremover, følger spent med her!

    1. Så bra. Ja, jeg mener også at Firewooden har vært i salg lenge. Men nå er det visst en ny sammensetning.

  2. Har prøvd den nye Grandiosaen, ble ikke så voldsomt imponert. Vanlig Grandiosa med ostebunn, til nesten tredobbel pris. Har også smakt Maarud orginal chips med paprika og sweet chili, den var veldig god 🙂

    1. Okay. Tror nok jeg må smake grandisen for det altså. For å se om den er verdt det.
      Gleder meg til chipsen, høres digg ut.

  3. Fint innlegg;-)

    Jeg jobber i matbutikk og vi har dessverre fått inn svært lite nyheter. Men jeg har solgt en del av “poppa chips” og litt av de andre nye chipsene.

    Gleder meg til å lese bloggen din kommende uke:-)

  4. Kjøpt den ene nye grønnsaksjuicen til Tine. Ikke smakt på den enda, men gleder meg 🙂 Gleder meg til alle nyheten jeg. Det er jo plutselig mer artig å handle inn matvarer 🙂 Gleder meg også til å lese hvordan du bedømmer nyhetene.

  5. Det er mulig den syltetøyflaska er lik eksisterende på grunn av kostnader på emballasjen. Plaststøpeutstyr er veldig dyrt, og derfor kan en forklaring Være at produsenten av emballasjen allerede hadde utstyr til denne flaska, og dermed blir billigere for Lerum. Bare litt tilleggsinformasjon 🙂 Hilsen industridesigner

  6. Er det noe industrispionasje på gang mellom Maarud og Kims eller? 🙂 Bra konsept da, enkelt men interessant.

    Mye som frister, særlig “pain au chocolat”. Ønsker kjøttbollene til Gilde velkommen, kjekt å slenge oppi stekepanna når man er sliten og lat etter jobb.

  7. Cloetta Safari pops er utrolig gode! Jeg elsker sitron, og her er det tre smaker, sitron, lakris og sjokolade. Lakrisen er sterk og deilig og sitronen er nydelig. Søren og, at jeg så den posen i butikken, dette blir nok min downfall når det gjelder slankinga..

  8. Søkte for å se om du hadde noen anmeldelse av poppa potetgullet, men fant bare dette innlegget. Anbefaler deg å smake den med paprika. Smakte den på torsdag og ble hektet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.