Melkesjokoladebrownies fra Freia

Når det kommer et nytt produkt med Freia melksjokolade må det bare prøves. Ingen tvil om det.
Egentlig er det en fryktelig enkel formel: velg ut et OK, eksisterende produkt, tilsett melkesjokolade og vips har man en nyhet. Det har allerede vært prøvd med kjeks og yoghurt, så hvorfor skulle det ikke fungere med brownies også?

Melkesjokoladebrownies

Okay, jeg vet at jeg nesten lot meg lure når jeg kjøpte denne pakken. Men jeg var ved full bevissthet altså. Det er bare noe veldig uimotståelig og forlokkende med den nostalgiske gulfargen. – Og det vet Freia! ♥♥

Melkesjokoladebrownies innhold
Her skulle man blande kakemixen med 2 egg, litt vann, og litt olje/smeltet smør. Når røren var ferdig mikset og tømt over i formen, skulle små dråper av melkesjokolade strøs over røren. Jeg sniksmakte selvfølgelig på en liten dråpe, og gjett om den var god! Mmmm, nydelig smak som oser av noe tradisjonsrikt og heilnorskt. Når de så blandes med noe så internasjonalt som brownies, som dagens barn er 100% fortrolig med, må det jo bli en vinner. -Og det ble det!

Melkesjokoladebrownies klar til steking

Melkesjokoladebrownies ferdig stekt
Etter en drøy halvtime var kaken ferdig, og etter et lite obligatorisk avkjølingskvarter på kjøkkenbenken kunne vi ta en smak. Og selvfølgelig var den god. Nybakt brownie er alltid godt. Og brownie med halvsmeltede sjokoladedråper på toppen var så klart enda mer stas. Nydelig! Jentene mine mente den var supergod! -Den beste kaken i hele verden! Denne bare måtte vi kjøpe flere ganger! Reaksjonen min var noen hakk mer nøktern. Den var all right ja, ganske søt, men litt pregløs. Ikke var den så seig den burde være heller. Jeg synes faktisk både Toro og Møllerens browniesmixer gir bedre resultat. Og det selv om de ikke sender med sjokoladeperler til å strø på toppen av kaken Men det kan man jo enkelt fikse selv, sant? Ved å kjøpe en pose Smelt.

Melkesjokoladebrownies stykke

Antagelig blir det gjenkjøp av denne her, og dere skjønner sikkert hvorfor. 🙂
Det blir forøvrig spennende å se om den overlever i kakemixmarkedet. Hva tror dere? Noen flere som har testet?

Gjenkjøp: Ja

 

4 thoughts on “Melkesjokoladebrownies fra Freia”

  1. er det vanlig brownies med melkesjokoladen på toppen der, eller er det melkesjokolade i selve kaken også? 🙂 er så spent på denne!

  2. Fantastisk god! Men. hvor får man kjøpt denne? Har tidligere kjøpt dette på Meny Tolvsrød, var der i går for å kjøpe denne til mitt barnebarn, hun elsker nemlig denne kaka. Fant noe annet, men det kan ikke sammenlignes, jeg er redd hun kommer til å bli skuffa:-) mvh mormor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.