Mokka & Melkesjokoladekjeks fra Sætre

Jeg måtte jo smake på Mokka & Melkesjokoladekjeksen fra Sætre. Den fristet veldig fra kjekshylla.
-Synes jo den rene sjokoladevarianten er veldig god. Dette burde være en vinner…

Mokka & melkesjokoladekjeks

Her har vi altså en slags tynn, sprø wafer med mokkafyll, dekket av melkesjokolade. I teorien en super kombinasjon. Pakken inneholder 12 enheter fordelt på 4 rom.

Mokka & melkesjokoladekjeks åpnet

På siden til Sætre står det at kjeksen er spesielt tilpasse kaffekosen. Ja, jo, nja. Er vel ikke helt enig. Ideen er forsåvidt god den, men for min del smakte kjeksen for mye kaffe i seg selv. Hvis jeg skal ha kjeks til kaffen vil jeg ikke at den skal konkurrere med innholdet i kaffekoppen om å smake kaffe. Det blir litt i meste laget. Selve kjeksen og den lyse sjokoladen smakte forøvrig helt okay. Men helheten var ikke så bra som forventet.

Mokka & melkesjokoladekjeks enhetMokka & melkesjokoladekjeks close

Utformingen var delikat synes jeg. Størrelsen var fin, og kjeksen passe tynn og sart. Hadde det smakt mer ren mørk sjokolade og ikke så mye mokkasjokolade hadde trolig begeistringen min vært større. Men ouch. Nei, nei nei. Den inneholder palmeolje. 🙁 Forstår ikke hvorfor nye produkter lanseres med det mølet der. Skikkelig nedtur da jeg leste på baksiden av pakken. Jeg smakte faktisk disse på lørdag, og resten ligger fortsatt i pakken på kjøkkenet. Kommer antagelig ikke til å spise dem opp. Too bad.

Og dermed blir det i ikke gjenkjøp heller.
Hva tenker dere? Har dere smakt?

Gjenkjøp: Nei

 

8 thoughts on “Mokka & Melkesjokoladekjeks fra Sætre”

  1. Jeg er veldig glad i mokkasjokolade, så disse burde passe meg. Men jeg kjøper ikke noe som inneholder palmeolje, da får det heller være

  2. Er så enig at det ikke blir gjenkjøp. Jeg for min del synes det var altfor lite smak av mokkabønner. Palmeolje kunne de har styrt unna. Fint at du holder oss oppdatert på nyhetene.

  3. Jeg kommer heller ikke til å teste de en gang så lenge de inneholder palmeolje som de ikke kan dokumentere at er bærekraftig fremstilt. Synes det er bra at du som profilert person legger vekt på dette:-)

  4. Sjelden jeg spiser kjeks, men denne må prøves! Men har foreløpig sett lite av nyhetene i butikken. Palmeolje? Muligens ikke sunt, og muligens ikke så bra for miljøet – men hva er vel det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.