Mokka & Melkesjokolade fra Nidar

Å himmel denne var god! Mye bedre enn antatt! Sjokoladen heter Mokka & Melkesjokolade og kommer fra Nidar

Mokka & Melkesjokolade

Ble tipset om den for en god stund siden og har de siste ukene lett etter den litt halvhjertet. Liker nemlig ikke Mokkabønner, og forestilte meg at dette skulle være en Mokkabønnesjokolade. Og ja det er den til dels, men en særdeles velsmakende sådan. Som dere ser av navnet og bildene er det mørk og lys sjokolade halvt om halvt, ikke noe mer hokus pokus. Og den er god! Voksen på smak, og den mørke sjokoladen dominerer. Det kommer egentlig litt an på hvilken side du legger ned mot tungen når du putte den i munnen, men den mørke smaken er tydeligst etter hvert uansett. Delikat å se på var den også!

Mokka & Melkesjokolade fra Nidar

Tenker at den hadde vært perfekt ved siden av en kopp kaffe, men siden jeg åpnet den såpass sent på kvelden får jeg vente til i morgen med å prøve ut akkurat det.

Mokka og lys sjokolade Mmm

Gjetter på at denne slår an også hos de som i utgangspunktet mener at Mokkabønner og Kremtopper er gæmlis-snop også. Som dere kanskje vet er Kremtopper den ultimate yndlingssjokolade her i gården, ingen over ingen ved siden. Aldri. Men som sjokoladeplate var denne fantastisk. Igjen for voksne. Snek meg selvfølgelig til å smake etter at jentene hadde sovnet, -det er da tross alt bare mandag, altså ikke en snopedag her i huset. Og egentlig tror jeg ikke de hadde likt den heller.
Mokka og Melkesjokolade oppdelt

Susanne, Jenny, Linda og Bente – denne er definitivt noe for dere!

Er det flere som har smakt? Frister den? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming

13 thoughts on “Mokka & Melkesjokolade fra Nidar”

  1. Jeg er veldig glad i mokka sjokolade, så denne skal absolutt prøves. Har ikke sett den i butikken, men skal holde øynene åpne 🙂

  2. Mannen i huset elsker mokkabønner, og jeg sier ikke nei takk til sjokolade uansett hvilken fasong eller smak den kommer i, så denne skal definitivt testes ut til helga:)

  3. Den må prøves! Skal se om jeg finner den i butikken i dag, det er jo tross alt lørdag! Men Ingvild, når mokkabønner kommer som plate er det nok ikke lenge før våre kjære Kremtopper gjør det også! :-D:-D:-D

  4. Vil bare si at nå har vi prøvd denne sjokoladen i helga, og Tor Eirik og jeg har motsatt mening om den, slik som vi har med Freias «Boble karamell»… 😉 Jeg synes Mokka/Melkesjokoladen var veldig god, likte kombinasjonen av lys og mørk sjokolade. Ofte synes jeg mørk sjokolade blir litt for kraftig i smaken, så derfor var denne comboen veldig god. Tor Eirik derimot, syntes sjokoladen var «tørr i smaken og kjedelig»… Så der satt vi da, med hver vår store sjokoladeplate, min Mokka/Melkesjokolade og hans «Boble karamell»… FARLIG! ;-p

  5. Denne var god! Veldig god. Bedre enn kaffebønner og mye bedre enn MOKKA sjokoladen. Litt dumt spørsmål kanskje, men jeg ser at sjokoladen inneholder kaffe og ikke kaffeekstrakt, så da tenker jeg at det må være noe koffein i sjokoladen…spørsmålet er hvor mye? Sukkerinnholdet i sjokoladen gjør en hyper nok om man ikke skal toppe det med koffein, spesielt her i huset hvor sjokolade ofte er kveldskos… (Og det er vel en viss mengde koffein i kakaobønnen også? Oi oi, kan bli mye energi dette her, kanskje best å ha denne sjokoladen til kaffen ved lunsjtider fremfor til et glass melk til kveldskos…?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.