Olive Care håndsåpe fra Naturelle

Jeg er ikke spesielt glad i å spise oliven. Får meg ikke til å like smaken, verken på svart eller grønn. Gjorde som liten selvfølgelige den klassiske forvekslingen de fleste gjør en eller annen gang i barndommen. Var på restaurant i Italia med familien, og da skålen med grønne oliven ble plasser foran meg mens vi ventet på maten, trodde jeg det var druer. Kjenner fortsatt den skuffende smaken i hele munnen når jeg tenker tilbake på opplevelsen. Konsistensen som ikke stemte. -Utenom det var det en riktig fin sommerferie altså.  🙂 Når det gjelder olivenolje stiller det seg naturligvis annerledes. Man kan vel ikke unngå å bruke det i matlaging i dag. Og at olivenolje med sitt naturlige innhold av fettsyrer og vitaminer kan benyttes på andre områder er heller ingen nyhet. Men nyhet er derimot denne håndsåpen; Olive Care fra Naturelle.

Olive Care fra Naturelle

Dere husker kanskje at jeg skrev om den andre varianten i samme serie; Almond care (her) for en måneds tid siden? Vel, jeg fikk også tilsendt en prøve på Olive Care, og nå har vi tatt den i bruk.

Olive Care fra Naturelle i hånd

Konsistensen er den samme som hos mandelvarianten. Glatt, behagelig og lett. Den skummer ikke så mye, men er enkel og fin å fordele rundt. Fargen ser ganske grønn ut når man ser på flasken, men som dere ser er det som kommer ut i hånden temmelig gjennomsiktig.

Olive Care fra Naturelle i hånda close

Så var det duften da. Såpen lukter heldigvis ikke oliven, men har duft av hvit te. Jeg synes egentlig den lukter noe litt fruktig og blomstrete, og duften kan kjennes svakt fra hendene en ganske god stund etter at man har vasket seg. Deilig. Jeg synes nok denne lukter mer feminint enn jeg umiddelbart syntes Almond Care gjorde. Allikevel har jeg nå blitt så glad i mandelduften at jeg foreløpig holder en liten knapp på den fremfor denne. Som jeg skrev i det innlegget, minner duften litt om Noa Noa-parfymen fra Otto Kern som jeg brukte rikelig av i tenårene. Huffameg, da var det snakk om mengder. 😮 Det er bra de fleste lærer seg måtehold mht parfyme når de blir voksne. Nå synes jeg jo det er pyton med folk som ikke klarer å begrense seg og regelrett dynker seg med parfyme. Uæh, dere kjenner typen? Som man lukter på mange meters avstand?

Olive Care fra Naturelle close up

Men tilbake til olivensåpen. Har jo bare brukt den noen dager enda, men så langt er jeg godt fornøyd. Hendene føles mjuke og glatte etter gjennomført vask. Og det er noe jeg synes er viktig nå som vi går inn i vintersesongen. Orker ikke såper som gjør at jeg blir knusktørr og føler at hendene smuldrer bort etter at jeg har vasket meg. grønne oliven i skåla
Må til slutt kjapt kommentere flasken igjen også. Den er jo virkelig lekker. Overgår definitivt de fleste andre pumpeflaskene i hylla på Kiwi. Den gjør seg absolutt på benken på badet.

Er ikke helt sikker på gjenkjøpe enda, men utelukker det heller ikke.
Hva med dere?
Noen flere som har prøvd den enda?

Gjenkjøp: Kanskje

 

Olive Care Naturelle på Ultra

4 thoughts on “Olive Care håndsåpe fra Naturelle”

  1. Er ikke så opptatt av såpe, men morsomt det du skriver om opplevelse å bli sjokkert over “feil smak”, i dette tilfellet olivensmak av det man tror der druer. Har hørt/lest at dette er en av de vanligste grunnene til at voksne folk ikke liker forskjellige matvarer. Man får vel et slags sjokk, antar jeg, er den psykologiske forklaringen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.