Almond care håndsåpe fra Naturelle

Se her da folkens, hva som lyste mot meg fra såpehylla i butikken tidligere i uka.
En helt ny såpeserie fra Naturelle! Så lekre flasker!

Naturellealmondsåpe på Kiwi

Og rett etter at jeg hadde sett såpene på Kiwi, var jeg så heldig å få en prøve tilsendt i posten. Tusen takk. 🙂
Dette synes jeg var en bra nyhet. Skal ikke dra det så langt at jeg vil kalle det en innovasjon, det er tross alt bare ei ny såpe, men her har kanskje Naturelle kart å finne en bitte liten nisje i dagligvaremarkedet.
Vi vet alle at man kan kjøpe diverse lekre flasker og flakonger med luksuriøse såper, -eller handwash som det så gjevt heter, både i parfymerier, interiørbutikker eller hvor det nå skal være, men de koster som regel skjorta. Disse her kostet 39.90 på Kiwi. Definitivt en mer kristelig pris enn f.eks 199,-. Og så var de da absolutt dekorative nok til å ha stående på vasken på badet. Ikke sant?
Se her hvordan det tok seg ut:

Naturelle Almond Care

Ikke verst visuelt sett!
Sånn ellers, hvis jeg har kjøpt ei litt kjip såpe, pleier jeg å tømme det over i en litt mer all right såpedispenser jeg har fra en baderomsbutikk, men jeg fikk ikke behov for å gjøre det med denne.
Såpen var heldigvis også riktig så deilig i bruk. Glatt og behagelig konsistens, og den kjentes ganske lett. Det står at den er beriket med 100% ren olje, og da selvfølgelig fra mandel, og så får jeg jo håpe at hendene mine satte pris på det. Jeg vasker meg jo ca en zillion ganger hver dag. Den luktet så klart rent, og mandelduften var definitivt til stede. Men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om duften var opp mot grensen til maskulin, eller om den bare hadde et litt uvant, eksklusivt preg? Synes også at jeg luktet noe appelsin- eller citrusaktig, uten at det kom så alt for sterkt fram, og det likte jeg. Ikke dum denne her altså, kommer definitivt til å kjøpe den igjen.

Ha-ha, -og ikke nok med det!

Den finnes jammen meg i dusjsåpe også!
Se her: (Ok, ikke verdens beste bilde, men det var litt vått på gulvet i dusjen) 😛

Naturelle Almond Shower & Oil i dusjen

Denne var også behagelig og glatt å bruke, og den skummet med ganske små, snille bobler. Nice.
Kan godt hende det er innbilning, for antagelig har de helt identisk duft, men jeg syntes dusjsåpen liksom luktet litt mildere. Og det noe maskuline preget jeg syntes å ane fra håndsåpen, var ikke tilstede her. Hos dusjsåpen kom det citrusaktige tydeligere fram også. Eller så er det muligens bare nesen min som lukter forskjellig ut i fra om jeg står ved vasken eller i dusjen, he- he.
Uansett, en bra nyhet dette her altså. Er spent på om den holder? Hva tror dere?
Hadde vært kult om den gikk så bra det kom en line extension f.eks i februar. I gammelrosa. Med duft av kirsebærblomst! -Men så vidt meg bekjent kan man vel ikke utvinne olje fra kirsebærblomster? Hmmm, da var det visst ikke så god ide allikevel. -Men mandel, det var en god ide. Flere som har kjøpt og testet denne?

Gjenkjøp: Jepp

 

Oppdatering: Etter å ha brukt denne til håndvask noen dager til, har jeg kommet på hva duften minner meg om: Parfymen Noa Noa fra Otto Kern – fra det glade 90-tallet. Flere som husker den? Jeg brukte store doser. 😀

 

2 thoughts on “Almond care håndsåpe fra Naturelle”

  1. ja, denne fikk jeg tak i på Meny, likte den veldig godt. Nydelig lukt og litt “oljete” konsistens. Kjøpte ikke dusjsåpen, men skal kjøpe den til uka etter å ha prøvd denne. La du ikke merke til at det også var en grønn variant av denne? Tror det var noe med oliven i. Får vel kanskje prøve den også etterhvert. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.