Fresh dipmix Holiday fra Maarud

Siden jeg allerede har skrevet om den nye Fresh dipmix Tex mex fra Maarud, tenkte jeg at jeg kunne skrive et bitte lite innlegg om den andre varianten også, nemlig Fresh dipmix Holiday.

Fresh dipmix holiday fra Maarud

Akkurat som Tex mex-varianten er også denne laget av fryste grønnsaker og urter, noe som skal gjøre at den gode smaken bevares. Den nesten flytende basen skal blandes med et rømmebeger og så er den good to go.

Fresh dipmix holiday in the making

Fresh dipmix holiday i skål

Som dere kanskje leste i det forrige innlegget (her), likte jeg tex mex-dippen veldig godt. Var følgelig veldig spent på om Holiday’en kom til å treffe like bra. Men det synes jeg dessverre ikke den gjorde. Jeg synes smaken ble litt for ubestemmelig, og jeg kjente absolutt ikke igjen den kjære holidaysmaken. Jeg slet egentlig litt med å få ordentlig tak på hva det smakte. Det kjetens mest som en slags svak slasalignende masse, en skygge eller tam lillebror av den gode tex-mexdippen. Og så var den for salt. Jeg prøvde den med klassisk salt potetgull, kanskje for mye av saltet derfra trengte igjennom og ødela noe av smaksopplevelsen? Sannelig om jeg vet, men jeg er helt sikker på at jeg velger pulvervarianten neste gang jeg vil ha ekte Holidaysmak.

Fresh dipmix holiday i skål med potetgull

Hva med dere folkens?

Gjenkjøp: Nei

 

3 thoughts on “Fresh dipmix Holiday fra Maarud”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.