Fresh dipmix Tex mex fra Maarud

Har dere sett de nye dipmixene fra Maarud? De var faktisk noe av det jeg gledet meg mest til å smake fra høstens vareslipp. Og i helgen testet vi første variant, nemlig Fresh dipmix Tex mex.

Fresh dipmix fra Maarud

Dette er altså en dipmix laget av fryste grønnsaker og urter, noe som skal gjøre at den gode smaken bevares. Miksen i pakken er tilnærmet flytende og inneholder bare naturlige ingredienser. Miksen skal blandes ut med 3 dl rømme akkurat som pulvervariantene, og så er den klar. En spennende liten innovasjon. (Klikk her for ingredienser og næringsinnhold.)

Her ser dere dipmixen før den er blandet ut. Jeg snek meg til å smake bittelitt på den, og det kjentes egentlig bare som en litt sterk, konsentrert salsa.

Fresh dipmix fra Maarud basis

Og her er den klar.

Fresh dipmix fra Maarud sett ovenfra

Hmm, dette var artig. Husker dere da Vidal Sassoon lanserte Wash and go-shampoen på 80-tallet? For dere som er for unge til å huske det, kan jeg fortelle at det var litt av en sensasjon. Man fikk nemlig for første gang shampo og balsam i ett. Og jeg fikk plutselig veldig assosiasjoner til den kampanjen da jeg smakte denne nye dippen. Den smaker nemlig som salsa og rømme i ett. Skjønner dere hva jeg mener? Som f.eks hvis man har en dæsj rømme og en dæsj salsa ved siden av hverandre på en tallerkenen, og disse flyter litt i hverandre. Hvis man så dypper en tortillachips akkurat der rømmen og salsaen møtes, har man denne smaken. Ordenltig, klassisk Tex -mex. Navnet her synes jeg dermed var veldig riktig. Er dere med?

Fresh dipmix fra Maarud i skål

Som dere ser er det noe tekstur i konsistensen, og man kjenner at dippen er litt chunky når man spiser. Dette er fordi den inneholder grønnsaksbiter. Min glade svenske venninne som var på besøk, mente at den smakte skikkelig fresht og at hun kunne tenke seg å blande ut en slik dipp å ha sammen med fredagstacoen neste gang. Ingen dum ide. Er sikker å at den er kjempegod ved siden av guacamole.

Jeg synes den smakte bedre på tortillachips enn på vanlig potetgull, men det er vel bare smak og behag.

Fresh dipmix på chips

Er spent på hva dere synes om denne? Har jo fått hint fra noen allerede.
Ser forresten det er mange lesere her på bloggen om dagen, men stille på kommentarfronten. Hører gjerne fra dere. 😀
Noen som har smakt?

Gjenkjøp: Ja

 

8 thoughts on “Fresh dipmix Tex mex fra Maarud”

 1. Dette virket jo litt innovativt. Kanskje det blir potetgull (evt tortilla) og dip senere i uka. Det som er mest interessant for meg er om denne varianten slår pulverblandingene. Må nok teste!

  Kommer det forresten en vurdering av det nye produktet Crisps fra Kims? Jeg har nettopp prøvd «Smaksrik paprika» og syns det slettes ikke var så verst! Crispy og porøse «bølgechips» med mye kryddersmak (er dog noen biter som har fått mer krydder enn andre). Det beste er jo at det er 30 % mindre fett og 60 % fullkorn i dette produktet. For meg var det veldig god snacks med litt bedre samvittighet (ser for øvrig at akkurat det uttrykket er trykket på posen også).

  Takk for at du har denne bloggen forresten. Er veldig gøy å lese!

  1. Den slår ikke pulverblandingen altså. Er noe mindre smak her synes jeg, men fortsatt god. 🙂
   Har smakt begge variantene fra Kims og synes det smakte bølgepapp… Har bilder klart til innlegg om den ene. Skal få lagt det ut etter hvert 🙂

 2. Forsøkte meg på den ferske holiday dippen og blæh den var ekkel! Kastet hele greia! 🙁 Har nok noe med forventningene, jeg var klar for en dipp som var lik den originale holiday dippen og den var som dvask salsa og rømme. De burde markedsføre dem som noe nytt, ikke som de eksisterende dippene, med nytt design osv. Kommer ikke til å bli gjenkjøp!

   1. Skulle egentlig bare på butikken for melk før jeg begynte med en oppgave som må skrives, men så hadde de sannelig fått inn holidayvarianten.. Da var jeg jo nødt til å kjøpe chips også, så jeg fikk smakt skikkelig, og den var jo overraskende god. Ikke kjempegod, men helt grei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.