Fyll til hvetebakst fra Mors Hjemmebakte

Har dere sett disse nyhetene fra Mors Hjemmebakte? Ferdig fyll til hvetebakst!

Jeg hørte om dem før helgen og i går så jeg med egne øyne to av tre varianter på Kiwi.
Her er en pose Sjokofyll og en med Kanelfyll. Fiks ferdig, klar til bruk.

Bakefyll 1

Umiddelbart ble jeg jo nysgjerrig. Det er en instinktiv reaksjon hos meg. Det er et nytt dagligvareprodukt og jeg har dagligvareblogg. På den annen side stritter alt jeg har av husmorære i mot en slik løsning. Hallo? Gidder vi virkelig ikke lengre pensle med smør og drysse sukker og kanel over gjærdeigen vår? Har latskapen nådd så langt? Men det er jo ikke så lenge siden jeg himlet med øynene av både frossen potetstappe og poser med ferdigraspet ost, så kanskje vi er modne for ferdigblandet kanelfyll også? Og eget sjokoladefyll istedenfor å bruke sjokoladepålegg?

I tillegg til de to variantene jeg har tatt bilde av her, finnes det også en pose ferdig eplefyll. Det kan jeg faktisk til dels se potensialet for. Men de andre to… skeptisk.

Ikke misforstå. Jeg liker produktene fra Mors Hjemmebakte svært godt jeg. Og deres luftigere bakst og ferskere bakst bruker jeg hele tiden. Men dette?

Hva tror dere? Er vi mottagelige for disse posene?
Og skal jeg gi etter og kjøpe en? Sånn bare for å teste? 🙂
Noen andre som har prøvd?

 

12 thoughts on “Fyll til hvetebakst fra Mors Hjemmebakte”

  1. Hmm, kanelfyll virker unødvendig ja. Men siden jeg aldri har bakt noe(vellykket) med sjokoladefyll kommer jeg til å kjøpe med meg noe neste gang.

  2. Ooo, eplefyll også? Det har jeg ikke sett ennå. Kjøpte de to andre i dag og gleder meg til å prøve minst en av dem i morgen.

      1. Ikke noe usmak på noen av dem. 😉 Begge variantene falt i smak hos både store og små, og stort pluss for konsistensen. Ikke noe rennende kliss utover alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.