Pollybar fra Nidar

Jaja, da må det blir et sjokoladeinnlegg til da dere, for nå har jeg endelig fått smakt den nye Pollybaren fra Nidar. Etter å ha fått masse tips har jeg vært på utkikk etter den de siste 14 dagene, og i dag dukket den heldigvis opp på Kiwi.

Pollysjokolade

Når man ser hva denne sjokoladen er satt sammen av, tenker man lett at det må være som en norsk Snickersvariant. Den mangler bare den lyse nougaten. Snickers er ikke en av mine favoritter, men siden den store platen med Pollysjokolade er tilnærmet magisk, måtte jeg jo gi denne lille nyheten en sjanse også.

Pollysjokoladebar

Pollybaren var helt okay. Den smakte som forventet egentlig; ferskt, mjukt, søtt og salt. Og en liten anelse tørt.
Hele baren er fylt med peanøtter, og disse er omgitt av en behagelig type karamell. Karamellen er ikke spesielt hard, men heller ikke for klissete. Den smaker ikke så mye, men den omslutter peanøttene på en veldig naturlig og fin måte. Peanøttene er selvfølgelig gode i seg selv, og jeg likte at man kunne kjenne noen salte innslag fra dem her og der. Da jeg hadde tatt den første biten tenkte jeg umiddelbart at sjokoladen var saltere enn forventet, og det på en god måte. Artig å sitte igjen med en lettsaltet smak i munnen etter at man har tygget ferdig en bit. 🙂 Sjokoladen som omslutter det hele var selvfølgelig førsteklasses, og når alt sammen i tillegg var helt ferskt, ble smaksopplevelsen slett ikke dum.

Hvis jeg skal trekke fram noe negativt må det være palmeoljen. Søørn. Synes det er innmari dumt at det utvikles og lanseres nyheter med palmeolje. Hvorfor kan ikke produktutviklerne bruke noe annet?
Og så synes jeg faktisk sjokoladen skulle hatt et bedre navn. Et snertent, catchy et. Jaja, navnet skjemmer ingen.

Pollysjokoladebar åpnet

Kanskje litt overraskende, men jeg er ikke sikker på gjenkjøp her. Dette er ene og alene fordi jeg så utrolig sjelden kjøper sjokoladebarer, ellers hadde jeg ganske sikkert valgt den igjen. Kan godt tenke meg at mange liker Pollybaren, og jeg er ganske sikker på at den kommer til å okkupere hylleplass i butikkene en god stund framover. Hva tror dere?

Gjenkjøp: Kanskje

Consuming_s

6 thoughts on “Pollybar fra Nidar”

  1. Er nok mer en sjokolade man tar med seg på tur, framfor noe man koser seg med vil jeg tro. Blir nok litt i mektigeste laget. Selv tåler jeg ikke nøtter, så her blir det ingen smak, men er enig med deg i at navnet kunne blitt oppgradert noe. Karamellnøtt? Utseendet synes jeg også appellerte dårlig til oss som forbrukere, da det er det samme gamle nøtteposen som har vært i alle år – og da blir det gjerne de faste kundene, også….

  2. Eg smakte denne for nokon dagar sidan og eg mår ærleg innrømma eg blei skuffa. Den smakte akkurat som Snickers, og vil eg ha Snickers så kjøper eg enkelt å greit Snickers. Så her blei det tommel ned for min del ang forventningar. Smaken var det ingenting å sei på, så dei smaksprøvane me fekk på jobb kjem nok til å bli vekke, men ikkje noko gjenkjøp.

  3. Ååååå, jeg fikk vann i munne nav å lese beskrivelsen…mulig jeg er litt vel søtsugen akkurat nå…men palmeolje altså! Æsj, så nedtur. Men etter den herlige polly-platen, så tror jeg på at denne er deilig ja….. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.