Pollysjokolade fra Nidar

Jeg fant den til slutt, og har endelig smakt den. Pollysjokoladen fra Nidar.

Pollysjokoladen

Her var det overraskende MYE peanøtter og MYE salt til sjokolade å være. Det varierer selvsagt litt fra bit til bit, men som dere ser på bildet er det massevis av peanøtter her. Synes virkelig Nidar har truffet spikeren på hodet. Ta en titt på emballasjen: What you see is what you get!
God sjokoladesmak var det selvfølgelig også. Denne har jeg tro på. Trenger ikke si mer.

Pollysjokolade fra Nidar
Regner med at det er flere enn meg som har smakt? Har dere også trua?
(Olsen, jeg vet at du kommer til å like denne!) 🙂

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

 

15 thoughts on “Pollysjokolade fra Nidar”

 1. Hvis den smaker i nærheten av like godt som peanøttsjokoladen fra Hval sjokolade så blir det gjenkjøp igjen og igjen, for den er rågod og så vanskelig å få tak i at et alternativ man kan få tak i i dagligvarebutikken har vært etterlengtet!

   1. Endelig fått smakt sjokoladen fra Nidar! Syntes den var god, men har allikevel Hval-sjokoladen som en favoritt. Vet ikke helt hva som gjør det, kanskje det ikke er mer hokuspokus enn at den fra Hval kommer i smågodtbiter. Det kan også være fordi det tilsynelatende er litt mer sjokolade i Hval sine biter, uten at jeg har sjekket dette, og jeg spiser gjerne sjokolade når jeg har lyst på noe søtt (der syntes jeg Nidar sin ble litt vel salt til tross for at jeg elsket mengden med nøtter – men god).

 2. Denne skal jeg definitivt prøve. Digger søtt og salt. Jeg gikk forresten gjennom en sånn spørreundersøkelse angående polly og nidar. Og et av spm jeg fikk var om jeg ville ha kjøpt en pose, type m&m (vet det er Freia), med sjokoladeovertrukne peanøtter. Forstår det som at de tenker å ta konseptet videre (stod noe sånt innpå nettsiden jeg linket til tidligere), så jeg er spent på hva som kommer!:)

  1. Ja blir veldig spennende. Og de der dyrefigurkjeksene gjetter jeg kommer til våren. Har sett at Safari minikjeks har kommet nå (pose med 6 småposer i), så da blir vel dyrefigurene neste utvidelse. Den pasjonsfruktisen på siden du tipset om så forresten veldig god ut!

   1. Jeg var svak og kjøpte ei plate i går…. Dødsgod! Liker egentlig at plata er litt mindre enn vanlig (selv om den var dyr), av en eller annen grunn føles det litt mindre fælt å spise 80 gram sjokolade på en tirsdag enn å spise 100.

    Gleder meg til å spise litt etter forelesning i kveld også, for jeg klarer nok ikke å la være!

 3. Kjøpte denne idag og den var utrolig god!! Skuffet over størrelsen (160gr) i forhold til prisen på 35,-på Meny. Blir nok gjenkjøp uansett!

 4. Kjøpte denne sjokoladen på lørdag og den forsvant fort. Jeg likte den veldig godt og det blir definitivt gjenkjøp herfra også.

 5. Oj. Denne MÅ jo bare testes. Her i huset er vi nemlig veldig glade i både sjokolade og peanøtter. Jeg er også veldig glad i salt i sjokoladen. He he.. Så denne må jo nesten bare bli suksess!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.