Twix Xtra Salted Caramel

Frivillig, ubetalt reklame

Man kan vel trygt si at salt karamell er denne vårens smak. Allerede til slippet i februar spratt den ene nyheten etter den andre med akkurat den smaken frem, og jammen har det fortsatt nå til det lille sommerslippet. Jeg synes det er litt kjedelig og fantasiløst, samtidig som veldig mye er godt med smak av salt karamell. Det er derfor ikke vanskelig å la seg friste til å prøve det som kommer.
I dag fant jeg endelig Twix Xtra Salted Caramel på Kiwi. Har sett det florere bilder av den på nett fra andre land en god stund nå, og jeg ble derfor ekstremt glad for at den endelig har kommet til Norge.
Vi snakker ikke noe stor innovasjon her. Dette er vanlig Twix tilsatt salt. Men i motsetnng til mange andre produkter, som har et hint av salt, har denne ordentlig saltsmak. Virkelig. I hvertfall mitt eksemplar. Skjønte på noen av kommentarene fra dere på Instagram at ikke alle opplevde saltsmaken like tydelig, men her hos oss var vi enige om at den var ganske intens. Og det var så bra. Jeg blir fornøyd når jeg får det jeg blir lovet på emballasjen.
Vanlig Twix vet dere hvordan smaker, og her syntes jeg at jeg fikk alt det kjente i tillegg til at saltsmaken bredte seg ut fra hver eneste del av biten jeg tok og dekket innsiden av kinnene mine. Nam!
OK, mot slutten ble det kanskje litt mye. Mange smaker og mektig sjokolade. Men jeg klarte å spise opp alt, og er fast bestemt på å kjøpe den igjen. De der knasende saltkornene var virkelig magiske sammen med den veldig søte karamellen.
Alltid når jeg kjøper Twix har jeg lyst til å kalle den Raider. Det var det den het da jeg var liten. Raider the take-a-break snack. Får litt flashbacks til reklamene som gikk på SKY Channel. 😀 Ja ja, nok om det. Hvis noen vil smake denne Twix’en selges den i hvertfall på noen Kiwi’er, Coop Mega og Deli deLuca. Og sikkert flere steder også. Så vidt jeg har skjønt er det en limited edition, så det er bare å skynde seg før den forsvinner igjen.

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “Twix Xtra Salted Caramel”

  1. Tenker også Raider når jeg kjøper Twix.. En av favoritt sjokoladene skal kjøpe denne salt så snart jeg ser den i butikken.

  2. Jeg er ikke så glad i salt karamell eller karamell i utgangspunktet, men i disse dager er jo ALT salt karamell!

    Da jeg smakte på denne så merket jeg ganske store grove salt korn spredt, som traff hardt i tennene. Likevel var det så få av de at smaken ble mest som vanlig Twix.

    1. Jeg fikk ganske mange slike saltkorn, veldig godt. Men ja, den lignet også veldig på vanlig Twix.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.