Chicken Chili Bowl fra Toro

Frivillig, ubetalt reklame

Jeg liker å teste middagsmat. Som i de fleste andre hjem er det stadig tilbakevennende hva-skal-vi-ha-til-middag-spørsmålet helt håpløst vanskelig å besvare gjennom uken, og ender veldig ofte opp med samme svar som utallige ganger før. Synes vi har et lite knippe retter som går på rundgang, om og om igjen. Og jeg blir SÅ lei! Selv om vi prøver å variere med noe nytt innimellom, ender vi fort tilbake på den samme gamle lista. Noe så ufattelig kjedelig. Derfor håper jeg alltid at middagsnyhetene jeg tester er så gode at de kan få en fast plass i repertoaret, slik at antall retter vi rullerer på etter hvert kan bli litt høyere. Men det skjer ikke så ofte.
Uansett, nå har vi testet Chicken Chili Bowl fra Toro. De hadde fått inn både den og en variant med Chili con carne  på Meny.
Dette er som dere kanskje gjetter en rett som lages på klassisk Torovis. Man steker kylling, tømmer over pulveret fra posen, tilsetter vann og hakkede tomater, og koker opp. Sånn enkelt og hjelpsomt som ofte trengs i en travel hverdag.
Etter 20 minutter koking var maten klar, og det duftet lett meksikansk gryte i rommet.
Konsistensen var såpass flytende at det var helt okay å spise den i skål. Når jeg tenker meg om burde jeg tilsatt de hakkede tomatene mer mot slutten av koketiden, så hadde bitene kanskje vært litt tydeligere. Liker at man kjenner litt tyggemotstand, ikke bare en jevn masse. Risen hadde bra, gjennomkokt konsistens, og bønnene kjentes faste og fine. Smaken var egentlig som forventet. Litt typisk gryterett med ris, bønner og lett chilismak. Den var ikke kjempesterk, men den hadde litt sting. Eldstejenta mente den brant bittelitt på tunga. Med litt rømme til gikk det imidlertid helt fint å spise den. Når vi også hadde små tortillalefser og chips ved siden av, ble det riktig så bra middag.
Vi syntes smaken her var god, men den skilte seg ikke veldig ut fra mye annet jeg har smakt. Må være såpass ærlig og si det. Men den var ikke dum heller. En helt okay middagsrett, som kanskje, eller kanskje ikke kommer inn på listen over retter som går igjen her i huset. Vi får se.
Må på tampen gi en tommel opp til Toro for at de har redusert størrelsen på pakningene sine, og merket alle Toro-produkter som har lavt klimaavtrykk. De har mer info om dette på hjemmesiden sin her.

Gjenkjøp: Kanskje 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.