Original Sandwich Bites fra Candy People

Frivillig, ubetalt reklame 

Dere, dette synes jeg var en spennende nyhet. Har dere sett?
Candy People
har lansert noe som heter Sandwich Bites. For en kreativ og nytenkende idé.

Her har de tydeligvis hentet den kalde Sandwich-isen ut av fryseren og trylle den om til godteri. Det må vi få kalle innovativ. Kan ikke huske at noen har gjort tilsvarende tidligere?
Jeg var så heldig å få tilsendt noen prøveposer forrige uke, og på lørdag så jeg dem også i butikk. Fint at de er tilgjengelig for alle som vil prøve.

I likhet med veldig mange andre har jeg alltid hatt Sandwich som favorittis. Dermed var jeg faktisk litt redd for å bli skuffet når jeg skulle teste godteriutgaven. Kjedelig om smaken ikke var autentisk.

Jeg åpnet posen og tittet litt avventende nedi. Den inneholdt 15 små biter som så akkurat ut som isen. Duften var heller ikke til å ta feil av. Ekte Sandwich. Så kult. Jeg tok første lille smak og ble nesten litt overrasket. Her har Candy People virkelig lyktes med produktutviklingen sin. Først kjentes biten mjuk og bittelitt seig, nesten som en slags brownie. Rett etterpå kom det kjente, litt «tørre» fra sandwichkjeksen fram, og videre noe mjukt vaniljeakatig som åpenbart erstatter isen i midten. En glatt, kremet vaniljefudge. Altså, dette smakte helt ekte. Og vanvittig godt! Jeg pleier sjelden å ha problemer med å legge fra meg godteposer, snop kan fint gå ut på dato hjemme hos oss, men her var det ekstremt vanskelig å stoppe før alt var oppspist.

Begge barna har selvfølgelig også smakt, og yngstejenta likte dem bare sånn passe. Hun mente de kjentes som ordentlig sandwich, men at smaken var litt søt i forhold til isen. Tenåringen var solgt etter første bit. Jeg måtte umiddelbart love gjenkjøp, og hun har allerede planlagt å ha med seg en pose på skolen til juletentamen. Og der har vi jo fordelen med disse; siden det ikke er fare for smelting kan de nytes i mangel flere situasjoner enn en ordinær is kan. For mitt vedkommende tenker jeg den egner seg ypperlig på kontorpulten. Regner med at det er flere enn meg som innimellom gnafser i seg godteri foran PC’n på jobb. 🙈

Må på ta med et lite tips til dere som evt. skal ut og kjøpe. Vær litt forsiktig med posen. Bitene er bløte, nesten litt klissete, og kan lett feste seg sammen eller klemmes i stykker om man er uvøren. Behandle posen med litt andakt så går det bra.

Emballasjen er kanskje ikke den sprekeste i godtehylla, men akkurat her gjelder det å ikke skue hunden på de berømmelige hårene. Se inn i posen istedenfor utenpå. Bitene finnes forresten også singelpakket i smågodthyllene til Candy People. Tips meg gjerne om dere ser dem noe sted.

Som dere skjønner er dette en nyhet jeg har tro på. Alle vet hva Sandwich er, og smaken var helt magisk. Velkommen ut av fryser’n lille Sandwich! 😊

Gjenkjøp: Ja

19 thoughts on “Original Sandwich Bites fra Candy People”

 1. Spennende, skal se etter disse. Ha inntrykk av at det er veldig nesten eller med disse, at man enten ELSKER dem eller ikke kan fordra dem. Har nemlig sett en del skrive at de ikke en gang spiste opp…! Så dette må jeg jo bare teste selv 😀

   1. Jeg kjøpte disse som smågodt i Sverige før sommeren (da er de pakket inn en og en, og blir ikke så «klissete»), og ble også utrolig positivt overrasket over hvor likt de smakte isen!☺ Gode!

   1. «Jeg var så heldig å få tilsendt noen prøveposer forrige uke, og på lørdag så jeg dem også i butikk.» må være synsk da for å forstå Coop utav det.

    1. Jepp, jeg forutsetter at alle de som leser bloggen min er synske. 🙂

     Hadde med butikknavnet i opprinnelig utkast, pleier jo stort sett å skrive hvilken butikk jeg finner produkter, men ser at jeg ikke har tatt det med i versjonen som ble publisert. Beklager så meget. Håper du finner posene, de selges på kino, hos Coop, Bunnpris, Meny, Spar, Joker, Narvesen, 7-Eleven, Shell, YX, Best og på flyplasser. Du finner oversikt på hjemmesiden til Candy People.

 2. Lurer på om de er gode å legge i fryser eller kjøleskapet for å unngå at de klistrer seg sammen og kanskje da blir som isen?

 3. Ble dessverre skuffet over disse her. Sandwich er favorittisen min, og gledet meg til å prøve.

  Kjeksen var ganske bra, men fyllet smakte altfor mye ‘fake’ vanilje for min del. Kommer til å holde meg til isen

 4. Elsker sandwich, men syns disse ble veldig kvalmende. Altfor søt og litt fake smak på vaniljen 🙁
  Skulle ønske de hadde laget en med mindre sukker, for konseptet er kult.

 5. Veldig glad i isen men de her var grusomme. Så ikke bra ut. Konsistens og smak var bare ekkel. Men moro å lese at smaken er så forskjellig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.