Skyllemiddel fra Noora

Frivillig, ubetalt reklame

Innimellom synes jeg det er moro å teste produkter fra non food-kategoerien. De er også en del av dagligvarene vi bruker, og også der kommer det spennende nyheter til alle slipp. Dere husker kanskje at jeg la ut bilder av noen vakre flasker med skyllemiddel på Instastory i vinter? De var varianter fra Noora og het Into the valley og Into the fjords. Se så tiltalende bilder på flaskene.

Etter hvert har jeg sett dem i flere Menybutikker, og har nå prøvd begge etter tur.

Den først jeg testet var Into the fjords. Det blå bildet av fjell og fjord var klart, kjølig og friskt, og jeg syntes skyllemiddelet duftet veldig godt fra flasken. Så mildt, diskret og delikat, nesten som en signaturduft på renhet. Egentlig kan det beskrives som veldig generell skyllemiddelduft, typisk og klassisk, allikevel var den noe ekstra mildt og tiltalende som gjorde at jeg valgte den først. Den måtte jo gi en behagelig duft til klærne. Eller klær, jeg bruker tilnærmet aldri skyllemiddel når jeg vasker klær. Håndklær og sengetøy derimot, får alltid en god dose.

Etter vask syntes jeg duften var litt annerledes. Merkelig. Den var mer intens, hen i mot skarp og stikkende, nesten maskulin, og ikke så behagelig som jeg syntes den var i konsentrert form fra flasken. Litt dumt egentlig. Det skjer åpenbart noe underveis, og for meg ble det faktisk litt for mye av det gode. Selv om duften fortsatt var all right. Første gangen tenkte jeg at jeg i min iver hadde vært for raus med mengden, men etter flere vask og redusert doseing syntes jeg fortsatt duften ble i overkant påtrengende. Om det er lov å si. Dere vet slik som når noen tar på seg to desiliter after shave eller parfyme hver dag og tror de lukter godt, mens de i virkeligheten dunster for omgivelsene. Selv om lukten i utgangspunktet er kjempegod. Hva er det forresten med sånne folk? Har de aldri lært at mest ikke er best når det gjelder parfyme? At godlukt bare skal anes? Vel, bare en digresjon. Dette skyllemiddelet var på langtnær slik som disse overparfymerte folka altså, men med mindre man har et sterkt ønske om å gå rundt og virkelig dufte klesvask, må man være bevisst på doseringen.
-Og for all del, dette er veldig subjektivt fra meg. Det kan godt hende mange av dere synes lukten er helt nydelig også etter at vasken er ferdig, ikke bare fra flasken, men den traff ikke meg helt.

Den neste varianten, Into the valley, synes jeg duftet litt mer særegent. Den hadde mindre av det generelle skyllemiddelpreget, og dermed mindre av denne nydelige, gjennomrene duften som Into the fjords hadde fra flasken. Allikevel kjentes den god. Ikke akkurat som ren skog, men det minnet om sunn natur og i tillegg kjentes nesten noe syrlig, citrusaktig. Spennende.

Etter vask syntes jeg også her at duften ble noe annerledes, men ikke i like stor grad som hos den jeg hadde prøvd tidligere. Må ta med at det ikke er lett å huske slike duftdetaljer helt nøyaktig, men den umiddelbare reaksjonen og inntrykket jeg satt igjen med etter flere vask var litt annerledes. Og godt. 😊 Også her er duften fra den ferdig tørkede vasken ganske tydelig, så en liten mengde holder fint for meg, men det ble ikke like sterkt og intenst. Mer behagelig.🍀

Synes produktene holder det de lover på flaskene om å gjøre vasken myk og fjerne elektrisitet, men om det er mer eller mindre enn andre skyllemiddel kan jeg ikke si. Jeg bare vet at både håndklær og sengetøy ble ustatiske og mjuke, og at jeg sånn sett var veldig fornøyd med egenskapene. Jeg har ikke brukt opp Into the valley enda, den er heldigvis ganske drøy i bruk, men om jeg skal kjøpe en av de to variantene igjen blir det åpenbart den. Sengetøy som dufter landskap, dal og eng er helt okay det.

Gjenkjøp: Nei og Ja     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.