Myke Rakkere fra Brynild

Frivillig, ubetalt reklame

Da var det på høy tid med en bloggpost igjen. Uken bare forsvant og jeg rakk rett og slett ikke sette meg ned og skrive noe innlegg før nå. Sånn er det innimellom.
Husk at jeg ofte er mye mer aktiv på andre plattformer, både Instagram og Snapchat, når det er rolig på bloggen. Og ellers også. Titt gjerne innom der hvis det ikke kommer noe nytt her.

Nå har vi testet nytt lørdagsgodt. I fjor høst lanserte Brynild til min store glede en pose med deilige gelefigurer kalt Søte Rakkere. (Innlegg her.) Nå i vinter har de fulgt opp, og introduserer oss for to typer rakkerslektninger. Sure Rakkere og Myke Rakkere. Veldig kult at serien utvides! Siden de Søte Rakkerne ble veldig godt mottatt her i huset, skrev jeg de nye variantene tidlig opp på testlisten min. Og først ut er posen med de mjuke.

En artig liten tekst på baksiden av posen fortalte at folka på godterifabrikken er fornøyde med produktet sitt. Godt å vite. 😊

Jeg kjente en veldig fruktig og fristende duft da jeg sprettet posen. Lovende.

Som dere ser ligner disse figurene ganske mye på de Søte Rakkerne. (Bilder av dem her.) Det er diverse insektformer i ulike farger. Allikevel er det en tydelig forskjell, disse her har mjukt skum på baksiden. Og det var akkurat som om skummet gjorde inntrykket her en anelse mildere. Kommer ikke på noe mer dekkende ord å beskrive dem med. Gode var de i alle fall. Jeg likte dem om mulig bedre enn de Søte Rakkerne. Konsistensen var fersk og bløt, og selv om de kjentes litt seige, var de ganske lette å bite over. Smaken var søt og barnevennlig, og de ulike fargene hadde forskjellig smak. Det eneste som var litt dumt, var at det ikke var en orange bit med appelsinsmak i posen. Det skulle det ha vært. Skåla ble uansett tømt på et blunk og jeg fikk beskjed fra sufflørene om å skrive gjenkjøp hvis jeg skulle blogge om dem. Så da sier vi det.

Mjuke Rakkere er definitivt et veldig lettlikt godteri. Her får man ingen ekstreme munnopplevelser, bare trygge, snille og familievennlige godbiter. Jeg har sett dem i mange butikker rundt omkring, så antar at posene nå er lette å få tak i. Det skal dog bli spennende å se om de klarer seg i godtejungelen der ute. Jeg har jo sett lignende poser fra andre produsenter komme og gå opp igjennom så lenge jeg har holdt på med denne bloggen. Kampen om hylleplassen er tøff. Men la oss heie litt. Jeg liker smakene fra Brynhild og krysser fingrene.

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “Myke Rakkere fra Brynild”

 1. Brynhild har godteri for noen og enhver, alt i fra Kongen av Danmark og kamferdrops til de eldste, til mykere og mildere godteri til de yngste. Min personlige favoritt hos Brynhild er de gode bringebærdropsene.

  Disse rakkerne må jeg prøve, jeg liker veldig godt mykt godteri med gele eller skum. Foretrekker vanligvis snacks fremfor søtt, men en gang iblandt smaker det godt med noe søtt også, alt med måte.

  1. Ja, Brynild har veldig mye godt, jeg synes ingenting slår eskene med Gomp. Særlig hvis de er ferske.
   Ja du får prøve disse hvis det kommer en passende anledning. Veldig uskyldig og mild smak. 🙂

 2. Er skummet samme konsistens som godteriet ellers, eller er det mer som sånne firkantede puter? De som er i rosa og hvit. Aner ikke hva de kalles..?

  Blir ofte skuffet når jeg kjøper sånn skum og gummi godt, for skummet er så likt gummien. (Merkelig setning, )
  Liker best når skummet er litt røffere.

  1. Det var sånt skum som ofte brukes sammen med gele. Litt kompakt og tett som en fortsettelse av geleen. Ganske likt som du påpeker. Ikke så lett som de putene du refererer til. Nesten litt fuktigere om du skjønner hva jeg mener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.