Potetsølv sprudlende løk fra Kims

Frivillig, ubetalt reklame

Altså, dette synes jeg var veldig flott. Skinnende poser med både potetgull og potetsølv fra Kims.
Så utrolig lekker emballasje!

Disse kom i butikk allerede for noen uker siden, og vi har foreløpig testet varianten i sølv.

Smaken heter Sprudlende løk, og selv om jeg sliter litt med å se for meg hvordan løk sprudler, var jeg ganske sikker på at den kom til å falle i smak. Så lenge løksmak ikke er alt for søt, eller fremkaller tårer, synes jeg det er et av de bedre krydderne å bruke på potetgull.

Som dere ser var fargen ganske ren og lys, og man kunne se et lett, spettete krydderdryss over flakene. I ingredienslisten står både løk, hvitløk, rødløk, gressløk og ramsløk oppført, og så lenge mengden og smakene var balansert godt, tenkte jeg dette måtte være en ganske vinnende sammensetning.

Da jeg tok første flak fikk jeg nesten et lite flashback. Smaken minnet nemlig veldig om den der gammeldagse smaken som Potetløv med grillkrydder fra Polly hadde back in the good old days. De i den grå posen. Noen over 40 som leser bloggen som husker den? Dere yngre for bare ta mitt ord for det. Det het grillkrydder, men smakte egentlig veldig løk. Og her er Kims inne på mye av det samme. Kanskje noen har hentet en gammel oppskrift opp fra arkivet? Det smakte mye, tydelig løk så klart, og selv om man så vidt kunne ane en bitte liten søt tendens, slik som en del produkter med løksmak har, var den så vag at totalinntrykket ikke ble flat. Heldigvis. Etter at jeg hadde tygget litt kom en tydelig syrlig karakter også frem, men heller ikke den var for markant. Ikke slik at det liksom låste seg inni kinnene, eller fikk meg til å knipe sammen øynene. Jeg synes denne smaken var både nostalgisk og tidsriktig på en gang. Nam! Begge jentene mine syntes også det var supergodt, og det er lenge siden vi tre alene har tømt en snacksbolle så raskt. Gulp.

Det er ganske åpenbart at dette er et produkt som kun kommer i en begrenset periode. Både navn, design og teksten på baksiden av posen understreker det. Dermed gjelder det å sikre seg noen flere eksemplarer før de blir tomt i butikkene. For her blir det helt klart gjenkjøp.

Jeg setter meg gjerne godt tilbake i soafen for å se Ski-VM på TV, mens jeg nyter noen munnfuller vinnerchips. Det står forresten bakpå posen at den inneholder ca 8 porsjoner. Ha ha, det stemmer ikke hvis man skal dele med meg.

Gjenkjøp: Ja, så lenge det er å få tak i

 

8 thoughts on “Potetsølv sprudlende løk fra Kims”

  1. Enig i at dette potetgullet var godt, og så kul pose! Haha, 8 porsjoner du liksom, stemmer ikke om man skal dele det med meg heller! Jeg elsker pottis og klarer meg slett ikke med 1/8 av en sånn pose.

    Jeg husker Polly potetløv, men er kanskje litt for ung til å huske den med grillkrydder. Paprika husker jeg veldig godt da, den var knallgod! Hvorfor forsvant den?

    Har du forresten smakt nye superchips mexican? Jeg er så spent på den, men har ikke funnet den enda.

  2. Jeg kommenterer vel nesten på hvert eneste innlegg av deg nå, men når du kommer med både pizza, kylling og chips så er det innenfor «mitt området» 🙂

    Neida, lever faktisk ganske sunt, men liker chips iblandt. Jeg tviler ikke på at chipsen her er god, men synes posene blir litt for mye av det gode, nesten på grensen til litt glorete. Da synes jeg det er finere med poser som har en litt mer rustikk stil, litt slik som posene ved juletider. Men jeg skal helt sikkert prøve den som minnet deg om grillkrydder fra Polly.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.