Consuming på Matkontrollen

Sjøl om jeg synes det ble litt kleint, må jeg si tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger fra dere som fikk med dere at jeg dukket opp i Matkontrollen på TV2 på torsdag. Som flere har påpekt er det jeg sier veldig klippet ja, og jeg snakket egentlig veldig mye mer enn det som ble vist i programmet, men det var uansett artig å få være med.

🙂

12 thoughts on “Consuming på Matkontrollen”

    1. Ja, he he. De har vel klippet bort 95%, men det var jeg jo forberedt på. Hadde vel bare håpet noe annet ble brukt enn akkurat en kommentar om å «dele med verden». Huffameg. Man blir litt stressa av det kameraet altså. 🙂

  1. Jeg satt og så på reprisen med søstera mi i går da du dukket opp. Jeg ropte ut «Det er hun der! Hun som har den bloggen som jeg sender dere bilder ifra når det kommer ny mat.» 😳

    Var veldig artig å se deg på TV 😀

  2. Synes også du gjorde et veldig fint inntrykk, skulle gjerne hørt mer men bra at flere kan få øynene opp for bloggen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.