Soft Shake salt lakris fra Hennig-Olsen

Selvfølgelig måtte den testes, denne aprilspøken som brått ble virkelighet. Tar av meg hatten for Hennig-Olsenfolka som heiv seg rundt og begynte å produsere denne isen kun etter ønske fra forbrukerne. Selv om hele ideen var ment som en fleip. Og her er den altså; Soft Shake salt lakris, limited edition.

Kjøpte den på Deli de Luca, men i følge nettsiden til Hennig-Olsen selges de også i MIX-kiosker, Esso og Shell fra denne uken. Skulle med andre ord ikke være så vanskelig å få tak i den.

Jeg er ikke sånn overbegeistret for lakris, det har jeg skrevet her mange ganger tidligere. Men salt lakris synes jeg er mye bedre enn vanlig søt. Var derfor ganske positivt innstilt da jeg skulle smake denne mystiske isen. Og dere, her får man det man er lovet. Til gangs. Synes både konsistens og smak minnet om mjuk, salt lakris. Veldig! Det første jeg tenkte på var faktisk den blå Kick’en fra Cloetta (Kick Seasalt). – Og så begynte jeg å tenke på kulltabletter. Slike man måtte ta for å holde orden på magen i gamle dager. Huffda.

Det var litt snodig, -og uvant, å spise noe så svart. Og man må passe på så man ikke griser. Da ser det fort ganske nasty ut rundt munnen. Husk å ta med en serviett når dere evt. kjøper denne her. Det tror jeg er et godt tips.

Konkluderer med at denne isen smakte greit, men ikke mer. Videre tror jeg kanskje en ekte lakriselsker vil sette større pris på den enn jeg gjorde. Jeg fikk nok før jeg kom halvveis ned i boksen, da ble det faktisk for kvalmt for meg. Likte den der Inspira med lakrissmak bedre.
Men utrolig artig å ha prøvd. Festlige greier. 😀

Gjenkjøp: Nei 

8 thoughts on “Soft Shake salt lakris fra Hennig-Olsen”

  1. Selv om dette er is, og ikke pudding, så ser jeg for meg at du kjente noe av det samme som jeg gjorde med: Ehrmann Liquorice Pudding (kjøpt på Coop Extra) Den smakte godt de første skjeene, men deretter ble den liksom bare sånn kvalmende, og umulig å spise opp. Lakris i små mengder er fint, men i større mengder må den balanseres mot noe. Hadde isen eller puddingen inneholdt swirl med feks vanilje eller noe, så tror jeg det hadde fungert bedre. Men produsent skal ha for å ta ønskene på alvor. Dessverre tror jeg denne ryker fort!

  2. Denne kunne kanskje blitt en suksess om den hadde kommer i mye mindre beger, maks 100 ml. Da hadde man orket å kjøpe den mer enn én gang.

  3. Eg spiste min i to omganger, det blei rett og slett for mykje å spise opp heile i første forsøk. Gav den ein ny sjanse og hadde frosne bringebær i den siste porsjonen, det løfta smaken! Enig i at 100 ml hadde vore bedre

  4. Jeg ELSKER lakris, spiser lakris hver dag, men denne falt ikke i smak. Alt for søt, alt for mektig og jeg greide ikke spise halve en gang. Skuffet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.