Dagligvarebloggen

Snackchips Melkesjokolade

Ha ha, i følge Fitbit’en steg pulsen min noen hakk da jeg oppdaget denne sjokoladen.
Melkesjokolade med Snackchips, det måtte jo være en vinner! 🌞

Jeg kjøpte optimistisk med meg ei plate (fra Kielbåten), og her om dagen sprettet vi emballasjen.

Synes den så både ren og innbydende ut. Delikat melkesjokolade, type dansk, med forventet trykk på rutene.

Bitene av Snackchips inni sjokoladerutene var ganske små. Jeg hadde både håpet og trodd de skulle være så store at den karakteristiske kryddersmaken fra snacksen var lett å kjenne igjen, men der tok jeg feil. Så dumt. Dette kjentes bare som sjokolade med en random type krisp. Veldig skuffende. Her har man en knallidé. En innertier av en kombinasjon som i seg selv burde sikre høyt salg og et fantastisk produkt, og så klarer man ikke innfri. Lurer på om prosessen stoppet noen hakk for tidlig i produktutviklingsavdelingen? Kanskje de hadde tidsnød? For meg ble i alle fall denne totalen for ordinær. Sjokolade var vanlig god, men den hadde null og niks særpreg. Bitene av krisp burde vært mye større og mye tydeligere krydret. Da kunne vi snakket. Da hadde vi fått noe spesielt.

Forresten, hvorfor er posene med Snackchips så vanskelig å få tak i? Det er jo knallgodt. Jeg glemmer det litt bort siden ingen av butikkene jeg handler i til daglig selger det. Egentlig veldig dumt. Akkurat som prisen. Dum den også. Kriminelt høy. Får håpe posen kommer på kampanje i en av kjedene snart, – da skal jeg hamstre inn litt.

Hva gjelder sjokoladen blir det ikke gjengkjøp ved neste anledning. Velger mye heller en Crispo.

Gjenkjøp: Nei 

 

6 Responses to Snackchips Melkesjokolade

  • Da jeg leste overskriften tenkte jeg at jeg hadde blitt bønnhørt, haha, men så kjedelig da! Skulle vært store biter i pose ala smash bare i snack chips-form. For hva er snack chips uten det gode krydderet?

    Enig, lurer på hvorfor snack chips er så vanskelig å få tak i jeg også, det er jo så godt! De har på Coop extra til den «nette»‘sum av kr 53,90. Skjønner ikke hvorfor den er så sykt dyr. Den lille posen finnes på Shell og Esso, husker ikke hva den koster, jeg bare lukker øynene og betaler når jeg kjøper den. Skulle dratt til Danmark og hamstret kassevis! 🙂

    • Ja, lurt å hamstre på reise. Bare dumt at snacks er så vanskelig å frakte uten at det knuser. 🙁
      Og for et godt forslag, Snackchips ala Smash hadde jo vært himmelsk!

  • Her selges de på Obs, i alle fall. Og da kan man kjøpe dem når det kjøres kampanje med alle Kims-produkter på tilbud. Har ikke tenkt over hva de koster, siden jeg egentlig har glemt av dem. Men nå fikk jeg lyst til å kjøpe en pose neste gang det er tilbud

  • Jeg hadde kjøpt mange poser på Extra, men på vår Extra ligger den på hyggelige 54,90,-. Det er helt galskap. Den er god ja, men jeg betaler ikke 55 kroner for en medium stor pose potetgull.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.