Bare Bra Ovnsristet Supermüsli fra Toro

«En ekstra god start på dagen!», står det på pakken med Bare Bra Ovnsristet Supermüsli fra Toro. Artig. Det er ingen matvarer i hele verden som kan gi meg en ekstra god start på dagen en mandag morgen. Når jeg må stå opp mye tidligere enn det jeg synes er naturlig, og det gjør fysisk vondt å brekke kroppen ut av sengen. Antar at alle B-mennesker der ut vet hva jeg snakker om. Da smaker alt papp/høy. (Stryk det som ikke passer.) Men sånn litt utpå formiddagen, når søvnen er ristet ordentlig ut av kroppen, da er jeg mottagelig for gode produkter som smaker bra. Og som legger grunnlaget for en fin dag.

Nå vet jeg altså ikke om en porsjon med denne müslien spiller noen rolle for utfallet av resten av dagen, tror egentlig ikke det, men tenkte uansett å fortelle at den er okay.

I tillegg til korn, slik alle müslier inneholder, har den både mandler og hasselnøtter, og jeg synes det ga den et litt annerledes inntrykk. I alle fall annerledes enn de sortene müsli jeg vanligvis spiser. Selvsagt kjenner man i hovedsak de ulike kornsortene (ingredienser her), men rett som det er støter tennene borti noe som er litt hardere å tygge. Disse bitene er enten mandler eller hasselnøtter og de etterlater både tydelig smak og litt nøtteknas i jekslene etter at man har svelget unna. Særlig hasselnøttene. Nice. I tillegg er det en grei mengde tørkede bringebærbiter, med overraskende frisk farge, som jeg synes setter et fint, småsyrlig preg på totalsmaken.

På bildet under her spiser jeg müslien med vaniljeyoghurt, men jeg synes også den smaker bra i kombinasjon med jordbæryoghurt. Og bare så det er sagt; disse bildene er fra en morgen i påsken da jeg hadde god tid – og rester av bringebær etter å ha pyntet ei kake. De er ikke tatt i morges da jeg var trøtt som ei strømpe og spiste frokost i halvsøvne.

Jeg kan godt kjøpe denne boksen igjen. Jeg liker aller best müsli som inneholder lyse rosiner, og velger derfor ofte slike sorter, men tenker det er helt greit å variere litt. Synes egentlig de fleste slike blandinger er gode, bortsett fra de som har store biter av tørket banan. Den smaken blir alt for dominerende.

At denne Bare Bra-serien ser ut til å gjøre det okay er også fint. Det er jo sunne produkter med naturlige råvarer, som i tillegg smaker greit, og da bør de svært synlige, grønne boksene få beholde sine tildelte hyllecentimeter i butikkene. Ser de ofte er utsolgte for dem på min nærmeste Kiwi, så jeg antar at de selger bra. Det kom også en Bare Bra granola med kakao nå i februar, så den får jeg kanskje smake neste gang. Er litt redd for at kakaoen skal få yoghurten til å smake sjokomelk (som jeg ikke liker noe særlig), men tror jeg må ta sjansen allikevel. Men først skal jeg altså kose meg med noen flere porsjoner müsli med mandler og nøtter. -Og jeg spiser den like gjerne til kveldsmat som til frokost altfor tidlig på morgenen. 😀

Gjenkjøp: Antar det

2 thoughts on “Bare Bra Ovnsristet Supermüsli fra Toro”

    1. Samme serie ja, har sett at de finnes i Sverige også, men visste ikke at de hadde dem i Finland.
      Ikke akkurat samme miks ser det ut til. – Men den så god ut. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.