Café Bakeriet Myk Karamell fra Sætre

I dag hadde vi akkurat nok tid mellom lunsj og middag til at det passet å åpne ei pakke kjeks. Og som dere kanskje så på Snap falt valget på den nye Café Bakeriet Myk Karamell fra Sætre. Her er den på Coop Mega:

I tillegg til at det har kommet flere nye varianter fra Café Bakeriet til dette slippet, ser det til at hele serien har fått en liten makeover. Den runde logoen på pakken hadde  litt annerledes skrift før, hadde den ikke? Jeg er ikke sikker på om jeg likte den gamle eller denne nye looken best. Inntrykket er ryddigere og mer stilrent nå, men den nesten militære fonten der det står Café Bakeriet var kanskje en smule stram til et sånt koseprodukt? Mulig jeg bare trenger litt tid til å venne meg til den.

Pakken inneholdt åtte kjeks fint fordelt i to rom. Ingen var knust eller skadet.

Kombinasjonen av cookie, sjokoladebiter, myk karamell og salt hørtes unektelig fantastisk ut. Jeg var dermed ganske sikker på at dette kom til å smake himmelsk. Etter at jeg hadde smakt endret imidlertid oppfatningen min seg noe. Dette ble faktisk for mye av det gode.

Undersiden av hver kjeks var dekket med sjokolade og alle hadde en kjerne av fersk, mjuk karamell. I tillegg var små sjokoladebiter jevnt fordelt gjennom hele kjeksen og totalen ble derfor veldig søt. Videre kjentes hele tiden en svak karamellsmak, eller eim, som liksom omsluttet det hele. Sikkert noe som smittet over fra karamellpunket i midten. Saltet kjente jeg ikke noe til. Kom ikke på at det skulle være der før etter at jeg hadde spist opp hele cookien, men hadde ikke registrert antydning til saltsmak mens jeg spiste. Kan jo hende det var tilfeldig. At jeg bare hadde litt uflaks med akkurat det eksemplaret jeg tok. Uansett holdt det med en eneste kjeks, både for meg og min medsmaker.

Lurer på om denne varianten kommer til å vare lenge? Vi får vente og se.
Kan godt hende mange vil like den selv om den ble for søt for oss. Alle kan jo ikke like alt.

Gjenkjøp: Nei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.