Dagligvarebloggen

Litago smak av Kanelsnurr fra Tine

I går var det gøy å lete etter nyheter. Som dere kanskje så på Snap (-til tross for den dustete oppdateringen) fant jeg litt her og litt der, og jeg regner med at mer vil dukke opp i uken som kommer. Veldig gøy å endelig ha mye å skrive om igjen.

På Narvesen fant vi vinneren av høstens Litagovalg; Litago smak av Kanelsnurr fra Tine.

Kjøpte likegodt to, en til hver av barna, og krysset fingrene for at de ville falle i smak.

Synes illustrasjonen på kartongen var morsom. Den seirende Litago har fått en laurbærkrans av kanelbolle rundt halsen, og den fargerike konfettien som daler ned topper hele vinnerinntrykket. Artig. Det var også en liten vinnertekst på baksiden av kartongen.

Som dere ser valgte vi å teste sammen med noen ekte kanelsnurrer, eller skillingsboller som vi kaller det her i huset. Hva passet vel bedre?

Aller først måtte jeg ta det obligatoriske sniffet ned i kartongen. Hmm… Jeg syntes egentlig ikke du luktet noe særlig. Kjente en svak duft av lys sjokolade, og kanskje noe søt bakst i tillegg, men jeg måtte virkelig legge godviljen til for å merke det. Minstemor mente det luktet rart og litt godteri.

Av en eller annen grunn hadde jeg sett for meg at melken skulle være hvit. Videre trodde jeg den skulle smake ren kanelsnurr. Jeg fikk meg derfor en liten overraskelse når jeg så at fargen var brun og at smaken var kombinert med sjokolade. Jaja, da var det bare å omstille seg og ta en smak.

Egentlig smakte det ikke så veldig mye. Jeg kjente først lys, litt svak sjokolademelk, og så, mer som en ettersmak, en noe beskjeden kanelsnurr. -Sjokolade med kanel, kom det fra suffløren i sofaen. Mest sjokolade og litt kanel.

Etter et helt glass ble det på grensen til kvalmende, så hverken jentene eller jeg kunne klart en hel kartong av denne. Eldstejenta mente det egentlig var best å holde seg til vanlig skolemelk, til tross for at hun stemte iherdig på kanelsnurrsmaken i hele høst. Minstemor ville helst valgt vanlig sjokolademelk.

Veldig moro å ha smakt denne her, det er definitivt den mest spesielle melkesmaken jeg har hørt om. Kult og dristig gjort av Tine å lansere den. Blir artig å høre hvilken mottagelse den får i ukene som kommer, og å se om folk velger å kjøpe den flere ganger eller stopper etter første kartong.

Gjenkjøp: Tror ikke det

15 Responses to Litago smak av Kanelsnurr fra Tine

 • Liker godt både sjokolademelk og bananmelk, så denne må jeg også teste selv om jeg ikke helt har trua. Husker for noen år siden at de lanserte sjokoladesplitt-melk, og den var knallgod. Savner den altså! Ellers kom jeg til å tenke på at det ville vært spennende med en slags «lussekatt»-smakstilsatt melk … enten er jeg dritsær eller så er jeg genial, har ikke helt bestemt meg 😛

 • Denne ble ikke helt my cup of tea, altså Tenkte først det var fordi jeg var «for gammel», typ som med Urge som i mitt hode i hvert fall er brus for primært yngre generasjon ( som vi var kule da vi blandet Urge og Cola? ), men siden jentene dine heller ikke synes den var så god så er det nok mer enn mine 30 år.

  For all del dog, artig forsøk

 • Ikke akkurat en nyhet i matverdenen, men gode nyheter for deg. Fikk nettopp mail av Kiwi – pizza og tacostæsj blir billigere

  https://kiwi.no/priskutt?utm_source=Agillic&utm_medium=email&utm_campaign=KIWI_UKE7_KUTT&agrecid=.FNHO

 • Jeg elsker vanlig Litago og Litago Stratos til tross for mine mange og tredve år, men den med kanelsnurr høres bare ekkel ut. Tenker bare sjokolademelk med ubåter av kanelboller i, huff, haha, det var en ekkel tanke. 😆

  • He he, kan love at den var helt fri for u-båter, og om du liker Litago med sjokolade så godt kan det hende du liker denne også altså.

 • Jeg er bare så skuffet over at de ikke relanserte Litago Kokosbolle (for den var rågod!!), at jeg tror jeg står over denne her på trass. 😳

 • Testet denne for første gang i går, den smakte litt merkelig.
  Første og andre sipp av den smakte ok kanel og sjokolade hmm.
  Men etterhvert som jeg drakk videre ble kanelsmaken for mektig den ble nesten ekkel.
  Endte opp med at jeg kastet halve litago`n.
  Elsker både litago Jorbær og sjokolade, men denne med kanelsnurr ble for heftig for meg.
  Kanskje viss de reduserer kanel aromaen de har tilsatt vil den falle i smak, men sånn som den er nå liker jeg den ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.