Bøllebokstaver

I høst smakte vi for første gang noen gelefigurer som het Dølle dyr, og de har det som antatt blitt gjenkjøp av. (Innlegg her.) I samme serie finnes en pose med noe som heter Bøllebokstaver, og siden de dølle dyrene var så gode, fant vi ut at det var på høy tid å gi bokstavene en sjanse også.

Posen inneholder 115 gram gelefigurer formet som bokstaver, – i tre ulike farger.
De er fra svenske Grahns Konfektyr, men i Norge distribueres de av Galleberg.

Det luktet søtt, barnlig fruktgodteri da jeg åpnet posen og snuste inn. Ganske som forventet egentlig.

Konsistensen var hardere enn jeg hadde trodd. De var ikke mjuke og seige på samme måte som Dølle dyr, mer faste slik at man kan bite rett igjennom med fortennene. Litt slik som det ytterste laget på lakrisbåter med fruktsmak, hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg syntes også de minnet litt om Ahlgrens Bilar med en noe mer polert overflate. De ulike fargene hadde ulike smaker, men jeg klarte ikke helt å fastslå hvilke frukter jeg kjente. Ikke eldstejenta heller, men vi var enige om at den rosa var best. Den grønne lurer jeg på om smakte litt syrlig eple, eller kanskje pære, den gule muligens noe søt sitrus, og den rosa smakte som Gomp. Eller kanskje noe bæraktig. Alle tre fargene ga i alle fall en slags tydelig ettersmak av godteri. Kan vel riktigst oppsummere det hele med tutti frutti, så skjønner dere tegninga.

Morsomme disse her, Bilar meets Gomp, men jeg er ikke sikker på om det blir gjenkjøp. Smaken var helt okay, men det er nok mye annet jeg heller vil bruke ukens godterikvote på.

Gjenkjøp: Tviler

2 thoughts on “Bøllebokstaver”

  1. Dette var sånn gelegodt som fantes i sånne ferdige barne-tv-poser. Husker du? Stjernemix, Tom & Jerry og jeg husker ikke hva. De hadde alltid sånne gelegodt oppi. Gjerne smokker, fisker, colaflasker. Harde utenpå og myk gele inni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.