Dagligvarebloggen

Smakfull Toffee Helnøtt fra Freia

Etter å ha hatt den liggende i kjøkkenskuffen i flere uker, har jeg nå endelig fått åpnet og smakt Freias nye Smakfull Toffee Helnøtt.

Dette er som de fleste sikkert vet en diger, massiv sjokoladeplate på hele 300 gram. Den er fylt med mjuk hvit melkekrem med karamellsmak, karamell og hele hasselnøtter. Ser mitt eksemplar hadde fått seg en liten bøy etter å ha ligget litt varmt, så den brakk dessverre da jeg forsøkte å presse den litt ut for å ta bilde. Jaja, den skulle jo deles opp uansett.

Lekker og innbydende å se til, det skal den ha.
Jeg snuste litt inn før jeg smakte. Det luktet nøtteaktig. Jeg liker sjokolade med nøtter, så jeg hadde ganske store forventninger til smaken. I tillegg har jeg fått mange meldinger og tips om at denne er så sinnssykt god, så jeg var sikker på at jeg kom til å kjenne en helt magisk smak. Men det gjorde jeg ikke. Jeg syntes den var alt, alt for søt jeg. Karamellsmaken på melkekremen gjorde at det kjentes for voldsomt i munnen, nesten kvalmende, og både eldstejenta og jeg klarte oss egentlig med en bit hver. Jeg tok to biter til for å liksom kjenne ordentlig etter, men tror jeg pakker inn resten og setter den fram på jobben i morgen. Kommer aldri til å klare spise den opp her hjemme. Sjokoladen i seg selv og nøttene var gode, men sammen med både melkekrem med karamell og karamell ble det for mye av det gode. Litt som å spise Nugatti rett fra boksen. Egentlig litt dumt. Synes det er lenge siden Freia har lansert en skikkelig fulltreffer.

Må innrømme at jeg ble bitte litt skuffet. Sjokoladen både ser og høres veldig god ut, men falt dessverre ikke i smak hos meg. Greit nok, helt i orden å ikke like alt nytt snop som kommer. Blir spennende å se hvor lenge den faktisk varer.

Gjenkjøp: Nei

25 Responses to Smakfull Toffee Helnøtt fra Freia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.