Økologisk potetchips fra Kolonihagen

De siste ukene har jeg fått mange tips om posene med Økologisk potetchips fra Kolonihagen. De finnes i to varianter, og før helgen fant jeg dem endelig på Rema 1000 i Lommedalen. Kjøpte begge og i går tok vi en smak. Var mest spent på posen med Salt og sitron. Kan ikke huske å ha spist, eller hørt om, chips med sitronsmak før.

Jeg synes posen var litt rotete. Den står helt i stil til alle da andre Kolonihagenproduktene de har på Rema, men jeg synes egentlig ikke noe særlig om all den emballasjen heller. Vet ikke om det er etikettene eller resten av innpakningen som gjør det, men inntrykket jeg sitter igjen med er uorden og støy. -Men den gule stripa øverst og nederst var kul. Det kommer ikke helt fram på bildet her, men nyansen var nesten neongul.

Til forskjell fra innpakningen, så flakene inni posen både delikate, rene og innbydende ut. De luktet bare vanlig salt chips, så jeg tenkte at jeg sikkert ikke kom til å smake noe særlig av den lovte sitronen. Men det gjorde jeg. Først kjentes bare saltet, men til slutt kom det syrlige innslaget. Ikke så mye, mer som et hint, men det var der. Usj, så dumt. Det ødela for den rene, gode saltsmaken som kom fram først. Jeg syntes definitivt ikke sitron passet som potetgullsmak, akkurat som jeg heller ikke er så begeistret for den engelske salt and vinegar-kombinasjonen. Dette ble samme greia. Jeg synes ikke potetgull skal være syrlig, sier derfor tydelig nei til gjenkjøp. Jentene var enige med meg.

Siden den første posen ikke var noe suksess, måtte jeg raskt finne fram den andre. Det var jo lørdag og snacks ville vi ha.

Den hadde smak av paprika, løk og knust pepper, og jeg tenkte at der, der har vi en knall kombinasjon. Og jammen stemte det. Flakene var skikkelig orange og smakte kjempegodt. Jeg kjente ikke så mye til løksmaken, men den virket nok inn på totalinntrykket. Synes det kjentes som avansert paprikapotetgull med en slags omfattende, helhetlig og litt varm smak. Varmen kom helt sikkert fra det knuste pepperet. Slett ikke dumt.
Det var ikke direkte sterkt, men det smakte fyldigere enn vanlig paprikachips. Det var faktisk såpass mye smak at barna ikke ville ha noe. De mente det ikke smakte ordentlig paprikapotetgull, og for dem kjentes det nok litt sterkt. Har ikke noe problem med å se den. Vi får skylde på løken og pepperet.

Som dere skjønner blir det ikke gjenkjøp av salt og sitron, men jeg kan godt kjøpe paprika’n igjen. -Sånn hvis det passer seg. Blir spennende å se om Kolonihagen kommer med mer snacks eller snop etter hvert, og om disse posene blir værende i salg.

Gjenkjøp: Nei og ja

11 thoughts on “Økologisk potetchips fra Kolonihagen”

  1. Snacks med sitron? Begynner ikke å bli VEL kreativt nå? Ha ha! 😉

    Ville nok heller gått for paprika, ja 🙂 Og mange av de nye løksmakene er gode. Også spent på popcornet med cheddarsmak. Nam 😉

  2. Mmmmm, den med paprika , løk og pepper hørtes god ut! Må nok smake den med salt og sitron og selv om sitron på pottis høres litt rart ut. Men nå liker jeg det med salt og eddik jeg da, så mulig jeg liker denne også.

  3. Synes det med sitron var kjempe godt jeg! Enig i at der minnet om det med eddik man får i England, bare litt mildere i smaken. Definitivt gjenkjøp her!

    1. He he, det overrasker meg egentlig ikke at du likte den – den minner jo om England. 🙂 ❤️
      For meg ble det for mye syrlighet.
      Hyggelig å høre fra deg igjen forresten!

  4. Den med paprika, løk og pepper var sykt god! Raust med krydder også 🙂 Den beste paprikachipsen i salg mener jeg. Mye paprikasmak og litt peppersting!

    Trenger større poser takk!

  5. Synes den med sitron og salt var helt nydelig og er blitt en favoritt her i huset. Den med paprika syntes jeg ikke noe om da det finnes mange andre bedre varianter. Nesten litt brentsmak. Jeg har faktisk spurt min lokale kjøpmann om å ta inn mer med sitron og salt siden det er fritt for den på Rema her. Smaken er som baken – som alltid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.