Kreativ Stabbur-Makrell

Selv om jeg postet bilde av disse både på Snap og Insta i går, må jeg ta med en liten notis her også. Vet jo at noen av dere som leser bloggen ikke følger meg de andre stedene. -Og dere må også få se.

På Kiwi hadde de nå satt frem et berg av bokser med makrell i tomat. De vanlige, gule fra Stabburet vet dere. Ikke unaturlig, det er snart skolestart, og dette må da være hverdagspålegget framfor noen for oss nordmenn. Det var dette med omega-3 osv. Men det som gjorde at jeg stoppet opp var at boksene var blitt så fine. Noen hadde fått morsomme illustrasjoner, og alle hadde artige betegnelser på innbyggerne i ulike deler av Norge.

Må virkelig gi tommel opp til markedsavdelingen hos Orkla Foods. Skal si de har vært kreative. Så mange treffende allitterasjoner! Fantastisk at noen tar sjansen på å være litt humoristiske.

Jeg prøvde å stille opp boksene for å få med så mange som mulig i samme bilde, men de bare skled vekk etter hvert som jeg stablet. Gulp. Men noen fikk jeg da med.

Innholdet i boksene er den helt originale varianten av makrell i tomat, altså ikke noe nytt med selve fisken. Jeg spiser massevis av makrell, så svaret på spørsmålet fra boksen er enkelt.
Er du en av oss? Ja, uten tvil. 😀

Gjenkjøp: Javisst

4 thoughts on “Kreativ Stabbur-Makrell”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.